Gezochte personen in Amstelveen

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Amstelveen of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter

Afgelopen uur

Mishandeling - Rembrandtweg - Amstelveen

Gezochte personen

Amstelveen - Zaterdagmiddag 4 december 2021 heeft er in een supermarkt aan de Rembrandtweg in Amstelveen een mishandeling plaatsgevonden. De mishandeling en een verdachte staan duidelijk op beeld.

Amstelveen

Zondag 25 september 2022

Amstelveen, Uilenstede

Niet geïdentificeerd persoon

Amstelveen - Op 13 januari 1995 werd in het water van een sloot nabij de flat Uilenstede te Amstelveen de romp van een onbekende vrouw aangetroffen.

Amstelveen
Amstelveen - Bosbaan

Niet geïdentificeerd persoon

Amstelveen - In het water van de Bosbaan is het stoffelijk overschot van een tot nu toe onbekende man aangetroffen. Hij is kalend vanaf het voorhoofd.

Amstelveen
Amstelveen, Machineweg

Niet geïdentificeerd persoon

Amstelveen - Op zondag 11 juni 2006 werd een man aangetroffen in het water bij de Machineweg te Amstelveen tegenover de ingang van het waterzuiveringsbedrijf.

Amstelveen

Dinsdag 15 maart 2022

Babbeltruc, diefstal en geldopname met gestolen bankpas Amstelveen

Gezochte personen

Amstelveen - De politie is op zoek naar een man die ervan verdacht wordt gepind te hebben met een gestolen bankpas. Deze pintransacties zijn op beeld vastgelegd.

Amstelveen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent