Gezochte personen in Amstelveen

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Amstelveen of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Woensdag 18 januari 2023

Openbare ordeverstoringen - Legmeer - Amstelveen

Gezochte personen

Amstelveen - In de nacht van 29 op 30 oktober 2022 loopt een optreden van een Eritrese zanger in een partycentrum op de Touwslagerij in Amstelveen uit op een confrontatie met de politie, met vernielingen en fors geweld tot gevolg. Kort na middernacht, het feest is dan volop gaande, ontstaan voor de ingang en op straat ongeregeldheden en vechtpartijen tussen bezoekers onderling én bezoekers met de beveiliging van het partycentrum. De ter plaatse gekomen agenten weten in de eerste instantie de rust te herstellen, maar na grofweg een uur ontstaan weer vechtpartijen met de beveiliging. De politie treedt opnieuw op, maar dan keert een menigte van ongeveer 100 tot 150 mannen zich tegen de politie. Politieagenten worden bekogeld met stenen en volle bierblikken. Het onderzoeksteam deelt nu beelden van de ongeregeldheden bij de tramhalte, in de hoop achter de identiteit van de in totaal elf verdachten te komen.

Donderdag 29 september 2022

Amstelveen, Uilenstede

Niet geïdentificeerd persoon

Amstelveen - Op 13 januari 1995 werd in het water van een sloot nabij de flat Uilenstede te Amstelveen de romp van een onbekende vrouw aangetroffen.

Amstelveen - Bosbaan

Niet geïdentificeerd persoon

Amstelveen - In het water van de Bosbaan is het stoffelijk overschot van een tot nu toe onbekende man aangetroffen. Hij is kalend vanaf het voorhoofd.

Amstelveen, Machineweg

Niet geïdentificeerd persoon

Amstelveen - Op zondag 11 juni 2006 werd een man aangetroffen in het water bij de Machineweg te Amstelveen tegenover de ingang van het waterzuiveringsbedrijf.

Mishandeling - Rembrandtweg - Amstelveen

Gezochte personen

Amstelveen - Zaterdagmiddag 4 december 2021 heeft er in een supermarkt aan de Rembrandtweg in Amstelveen een mishandeling plaatsgevonden. De mishandeling en een verdachte staan duidelijk op beeld.

Dinsdag 15 maart 2022

Babbeltruc, diefstal en geldopname met gestolen bankpas Amstelveen

Gezochte personen

Amstelveen - De politie is op zoek naar een man die ervan verdacht wordt gepind te hebben met een gestolen bankpas. Deze pintransacties zijn op beeld vastgelegd.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent