Gezochte personen in Baarn

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Baarn of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Woensdag 5 juli 2023

Bekrassing auto's - Rembrandtlaan - Baarn

Gezochte personen

Baarn - Meerdere auto's werden bekrast in Baarn. Heb jij wat gezien of heb je camerabeelden? Of ben je mogelijk ook slachtoffer van vernielingen? Geef het door!

Donderdag 23 maart 2023

Vernieling woning - Plevierweide - Baarn

Gezochte personen

BAARN - De politie onderzoekt een incident waarbij in de nacht van vrijdag 24 op zaterdag 25 februari bij een woning aan de Plevierweide in Baarn vermoedelijk een stuk vuurwerk ontplofte. Daarbij ontstond schade aan de woning. De politie zoekt hulp van getuigen.

Donderdag 16 februari 2023

Zware mishandeling – Laanstraat – Baarn

Gezochte personen

Baarn - In april 2022, bijna een jaar geleden, werd een destijds 22-jarige man uit Baarn zwaar mishandeld in een café aan de Laanstraat in Baarn. De man ging met wat vrienden iets drinken in het café. Een van zijn vrienden kreeg ruzie met een grote groep jongens. De man wilde zijn vriend helpen en kwam tussenbeide. Maar dit pakte helemaal verkeerd uit. De man werd vervolgens mishandeld en liep zwaar letsel op aan zijn oog en neus. Tot op de dag van vandaag heeft hij hier last van. De politie is al een lange tijd bezig met een onderzoek naar de verdachten. Er zijn ook een aantal verdachten gehoord, maar dat heeft nog niet geleid tot een aanhouding. Ook heeft dit nog niet geleid naar de hoofdverdachte.

Donderdag 29 september 2022

Vermist persoon: Rob Strik

Vermiste personen

Baarn - Rob is vertrokken naar Thailand en zou op 6 september 2013 weer terug zijn in Nederland, maar hij is niet teruggekomen. Rob heeft een tenger postuur en een kunstknie. Op zijn linker bovenarm heeft hij 2.19.56 getatoeëerd.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent