Gezochte personen in Barneveld

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Barneveld of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Vrijdag 14 juni 2024

Diefstal fatbike – Smidsplein – Voorthuizen

Gezochte personen

Voorthuizen - Aan het Smidsplein in Voorthuizen stalen deze jongens een fatbike. Herken je hen? Laat het ons weten!

Vrijdag 17 mei 2024

Diefstal mountainbike – Welgelegenweg – Stroe

Gezochte personen

Stroe - Aan de Welgelegenweg in Stroe stal een man een mountainbike. Herken jij hem? Heb je de fiets gezien? Laat het ons dan weten!

Woensdag 24 april 2024

Diefstal goud – Speulderweg – Garderen

Gezochte personen

Garderen - Aan de Speulderweg in Garderen stalen twee personen een kilo goud van een munt- en goudhandelaar. Ze vertrokken in een donkerkleurige Ford Puma met beschadigde ruiten. Denk jij te weten wie deze dieven zijn? Tip ons!

Zaterdag 23 maart 2024

Woninginbraak – Groen van Prinstererlaan – Barneveld

Gezochte personen

Barneveld - Aan de Groen van Prinstererlaan in Barneveld braken drie vrouwen in bij een woning. Ze stalen onder meer gouden sieraden. Herken jij hen? Laat het ons weten!

Vrijdag 22 december 2023

Inbraak vakantiepark – Kerkendelweg – Kootwijk

Gezochte personen

Kootwijk - Aan de Kerkendelweg in Kootwijk brak een man in bij een vakantiepark. Hij stal onder meer twee elektrische fietsen van gasten. Herken jij de dader of weet jij wie dit heeft gedaan? Laat het ons weten!

Zaterdag 2 december 2023

Straatroof - Hollands Hoenlaan - Barneveld

Gezochte personen

Barneveld - Bij de Hollands Hoenlaan in Barneveld beroofde een groepje van vier jongens een 16-jarige jongen van zijn schoenen en fietssleutel. Weet jij wie deze jongens zijn? Tip ons!

Dinsdag 28 november 2023

Diefstal ebikes - Rietberglaan - Barneveld

Gezochte personen

Barneveld - Aan de Rietberglaan in Barneveld, bij middelbare school De Meerwaarde, stal een man twee elektrische fietsen. Herken jij deze persoon? Laat het ons weten!

Donderdag 29 september 2022

Dinsdag 22 september 2020

Jongen beschoten tijdens het spelen, politie zoekt informatie

Gezochte personen

Barneveld - Tijdens het spelen op een schoolplein aan de Saparua in Barneveld, voelde een 13-jarige jongen plotseling een enorme pijnscheut in zijn rechterzij. In het ziekenhuis bleek later dat er een klein projectiel in zijn lever zit. Vermoedelijk is hij die woensdag 5 augustus rond 21.30 uur beschoten. Het is niet duidelijk waarmee er is geschoten.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement