Gezochte personen in Edam-Volendam

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Edam-Volendam of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Zondag 25 februari 2024

Diefstal met geweld – Nijverheidstraat - Edam

Gezochte personen

Edam - Op donderdag 22 februari 2024 vond er een gewelddadige diefstal plaats op de Nijverheidstraat in Edam. Heeft u meer informatie of beschikt u over camerabeelden? Neem dan contact op met de politie.

Woensdag 27 december 2023

Openlijke geweldpleging - Berend Demmerstraat - Volendam

Gezochte personen

Volendam - Dinsdag 26 december vond een openlijke geweldpleging plaats aan de Berend Demmerstraat in Volendam. Hierbij werden drie mannen mishandeld door meerdere personen. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen en camerabeelden.

Maandag 20 november 2023

Bankhelpdeskfraude – Grote Kerkstraat - Edam

Gezochte personen

Edam - Op woensdag 6 september jl. omstreeks 18.00 uur heeft een onbekende man de bankpas van een 76-jarige vrouw in Edam opgehaald. De vrouw werd gebeld door een zogenaamde medewerker van de bank. Haar laptop zou gehackt zijn. Ook zou er geld van haar bankrekening zijn gehaald. Het slachtoffer hing al vanaf 14.15 uur aan de telefoon met de zogenaamde bankmedewerker. Dezelfde avond nog kocht een jongeman drie iPhones met de bankpas van het slachtoffer bij een elektronicawinkel aan de Gustav Mahlerlaan in Amsterdam. Herkent u hem? Bel direct de politie via 0800-6070.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement