Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Gezochte personen in Eindhoven

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Eindhoven of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Vrachtauto vol chemicaliën in brand gezet

  Eindhoven - De politie zoekt naar getuigen die meer weten over een uitgebrande vrachtwagen vol chemicaliën op de Offenbachlaan in Eindhoven.

  Eindhoven
  Overval cafetaria in Eindhoven

  Eindhoven - Op zondag 5 augustus 2018 werd omstreeks 22.20 uur cafetaria 't Belske aan de Heezerweg in Eindhoven overvallen. De vermomde dader rende met een mes de zaak binnen. Hij valt de eigenaars aan en doet een greep in de kassa.

  Eindhoven

  Maandag 31 december 2018

  Mishandeling bij broodjeszaak Bufkes

  Eindhoven - Op dinsdag 23 oktober 2018, omstreeks 16.00 uur vond er een mishandeling plaats bij de broodjeszaak Bufkes, gelegen in het winkelcentrum Woensel te Eindhoven.

  Eindhoven

  Donderdag 27 december 2018

  Overval op Plus Supermarkt

  Eindhoven - Vermomd met zonnebril en vermoedelijk ook pruik heeft deze man de Plus Supermarkt op de Woenselsestraat overvallen op vrijdag 16 november rond 19:40 uur. Wie (her)kent hem of weet waar we hem kunnen vinden?

  Eindhoven

  Maandag 10 december 2018

  Diefstal uit een woning in Eindhoven

  Eindhoven - Wie herkent de man met de rode pet? Hij wordt verdacht van woninginbraak

  Eindhoven
  Pinnen met gestolen bankpas in Eindhoven

  Eindhoven - Tussen zondag 15 en woensdag 18 juli 2018 werd de bankpas van een 75-jarige man in Eindhoven gestolen. Op maandag 16 juli bleek er € 18.000,- mee te zijn gepind bij betaalautomaten in Eindhoven. Hiervan zijn beelden. De vrouw met hoofd- en gezichtsbedekking had het geld opgenomen.

  Eindhoven

  Dinsdag 27 november 2018

  Poging doodslag

  Eindhoven - Twee daders proberen een man in zijn woning te overvallen.Dat mislukt, want de man verzet zich maar raakt zwaar gewond.

  Eindhoven

  Dinsdag 6 november 2018

  Mishandeling in Dommeltunneltje

  Eindhoven - Deze man in grijs poloshirt wordt verdacht van (betrokkenheid bij) een mishandeling in het Dommeltunneltje, waarbij een 57-jarige man ernstig gewond raakte in het gezicht. Er is sprake van een tweede verdachte in deze zaak, zie linker foto. Het betreft de man in blauwe spijkerbroek en licht gekleurd (wit) shirt of blouse. Wie (her)kent ze?

  Eindhoven

  Maandag 12 november 2018

  Meerdere fietsen gestolen in Eindhoven

  Eindhoven - Uit een afgesloten fietsenstalling bij een flat aan de Vestdijk in Eindhoven werden binnen korte tijd vijf fietsen gestolen. De eerste keer in de nacht van 13 op 14 juli. De tweede keer in de nacht van 18 op 19 juli.

  Eindhoven

  Dinsdag 6 november 2018

  Overval op Kruidvat

  Eindhoven - Een overvaller slaat toe bij Kruidvat en jaagt een medewerkster de stuipen op het lijf. Zo'n ervaring heeft enorme impact, dus help mee de dader te vinden.

  Eindhoven

  Maandag 22 oktober 2018

  Beroving postbezorger

  Eindhoven - Deze man gaat er vandoor met een postpakket van de postbezorger die hij even ervoor heeft bedreigd en mishandeld. Wie (her)kent hem?

  Eindhoven

  Maandag 15 oktober 2018

  Dood van Peter Verhoeven

  Eindhoven - Op dinsdag 18 september jl werd Peter Verhoeven in de vroege avond doodgestoken in Eindhoven.

  Eindhoven

  Vrijdag 13 juli 2018

  Tablet gestolen bij KFC

  Eindhoven - Wie herkent deze man? Hij heeft in de nacht van zaterdag 31 maart op zondag 1 april een tablet gestolen bij KFC aan de Marktstraat in Eindhoven.

  Eindhoven

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Eindhoven

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?