Gezochte personen in Eindhoven

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Eindhoven of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Gisteren

  Drie berovingen in Eindhoven

  Eindhoven - In de avond en nacht van zondag 28 juli op maandag 29 juli worden er in één uur tijd drie berovingen gepleegd. Waarschijnlijk zijn de daders jong, hun leeftijd wordt tussen de 15 en 18 jaar geschat.

  Eindhoven
  Beschietingen Shisha lounges Eindhoven

  Eindhoven - Op maandag 2 december 2019 werd een shishalounge aan de Stratumsedijk beschoten. Een maand later werd opnieuw geschoten op een shisalounge in Eindhoven. Deze keer op de Bleekweg, hemelsbreed een paar honderd meter verderop. Er zijn beelden van beide incidenten.

  Eindhoven
  Inbraak in appartement

  Eindhoven - Op donderdag 26 december 2019 werd omstreeks 04.00 uur ontdekt dat er was ingebroken in een appartement aan de Smalle Haven in Eindhoven. De daders forceerden de voordeur en doorzochten de woning. Ze maakten kostbare kleding buit van merken als Gucci, Louis Vuitton en Louboutin en namen enkele kettingen met diamanten hangers mee. De daders staan op camera.

  Eindhoven

  Zondag 21 juni 2020

  Liquidaties en poging daartoe in regio Eindhoven onder de loep

  Eindhoven - Een serie ernstige geweldsincidenten in Eindhoven binnen nog geen twee jaar. Bekijk alle info in het dossier en help mee! Alle informatie kan helpen.

  Eindhoven

  Maandag 8 juni 2020

  Winkeldief bedreigt personeel met taser

  Eindhoven - Een vrouw wordt op 25 maart 2020 betrapt bij het stelen van een fles wijn in een supermarkt aan de Geldropseweg. Als het personeel haar wil tegen houden, grijpt ze een taser uit haar jaszak en bedreigt de medewerkers ermee.

  Eindhoven

  Maandag 1 juni 2020

  Woningoverval in Eindhoven

  Eindhoven - Vrijdagavond 1 november 2019 werd de bewoner van een huis aan de Orchideeënstraat rond 22.00 uur overvallen door een man met vuurwapen. De overvaller ging er onder andere met sieraden vandoor en wij zijn naar hem op zoek.

  Eindhoven
  Bedreiging met een pistool

  Eindhoven - Dit zijn beelden van het Stratumseind in Eindhoven, waar het op 11 februari om tien voor half drie ’s nachts behoorlijk mis ging.

  Eindhoven

  Dinsdag 21 april 2020

  Man hoest opzettelijk in nek vrouw

  Eindhoven - Op 8 april ontstaat er een corona gerelateerd conflict bij een ijssalon in Eindhoven aan het Franz Leharplein.

  Eindhoven

  Donderdag 5 maart 2020

  Openlijke geweldpleging in Eindhoven

  Eindhoven - Deze jonge jongens worden door de politie gezocht. In verband met hun waarschijnlijk vrij jonge leeftijd hebben we ze onherkenbaar gemaakt. Ze krijgen twee weken de tijd om zich bij de politie te melden. Doen ze dat niet, dan komen we in de volgende Bureau Brabant uitgebreid op terug. De politie zoekt ze vanwege een zinloze mishandeling, waarbij een man die een opmerking maakte over hun gedrag het moest bekopen met onder meer een gescheurde wenkbrauw.

  Eindhoven

  Maandag 2 maart 2020

  Overval goudwisselshop Eindhoven

  Eindhoven - Maandagmiddag 23 december, rond 16.15 uur, komt een man de goudwisselshop aan de Leenderweg in Eindhoven binnen.

  Eindhoven

  Donderdag 6 februari 2020

  Vrouw overvallen in woning

  Eindhoven - Een woningoveral op klaarlichte dag. Het overkwam een Eindhovense vrouw vorig jaar in de vroege ochtend van 15 oktober.

  Eindhoven

  Maandag 9 december 2019

  Overval op tankstation in Eindhoven

  Eindhoven - Op zondag 6 oktober 2019 werd rond 20.45 uur het Shell tankstation aan de Aalsterweg in Eindhoven overvallen. De overvaller bedreigde de medewerkster met een mes en ging er met geld uit de kassa vandoor.

  Eindhoven

  Maandag 2 december 2019

  Gewapende overval pizzeria in Eindhoven

  Eindhoven - Donderdagavond 3 oktober wordt het Domino’s filiaal aan het Dirigentplein in Eindhoven overvallen. Een man loopt de zaak in, springt over de toonbank en bedreigt twee medewerkers met een groot mes.

  Eindhoven

  Donderdag 14 november 2019

  Overval op Kruidvat

  Eindhoven - Op woensdagavond 1 mei 2019, tegen acht uur, werd een filiaal van Kruidvat aan het Cassandraplein overvallen door twee, waarschijnlijk jonge daders. Ze bedreigen een medewerkster en doen een graai in de kassa, waarna ze met een paar honderd euro vertrekken. We hebben camerabeelden waarop de overval te zien is.

  Eindhoven

  Woensdag 20 november 2019

  Man gooit molotovcocktail naar politiebureau

  Eindhoven - De politie zoekt de man die maandagochtend 21 oktober rond 04.00 uur een molotovcocktail tegen het politiebureau aan de Mathildelaan in Eindhoven gooide. Er ontstond een korte, maar felle brand. Een agent wist de brand snel te blussen, maar het is natuurlijk levensgevaarlijk.

  Eindhoven

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Eindhoven

  Instellen

  Meer nieuws in Eindhoven

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement