Gezochte personen in Eindhoven

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Eindhoven of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Woensdag 6 oktober 2021

  Zware mishandeling

  Eindhoven - Een man wordt ogenschijnlijk zonder aanleiding zwaar mishandeld door twee mannen. Een getuige voorkomt mogelijk erger, maar is onbekend gebleven. Wie is deze getuige en wie kent de daders?

  Eindhoven

  Woensdag 18 augustus 2021

  Brandbom bij woning

  Eindhoven - In de nacht van 18 op 19 mei wordt bij de voordeur van een woning aan het Fultonplein een brand-/vuurwerkbom neergelegd door ene nog onbekende verdachte. Er volgen twee explosies en brand is het gevolg. In de woning lagen een moeder en zoon te slapen.

  Eindhoven
  Wie zijn deze 2 relschoppers in Eindhoven?

  Eindhoven - We tonen twee nieuwe verdachten van de rellen in Eindhoven op zondag 24 januari.

  Eindhoven

  Woensdag 14 april 2021

  Gewapende overval Cool Blue Eindhoven

  Eindhoven - In alle vroegte wordt op dinsdag 8 december 2020 de Cool Blue winkel in Eindhoven overvallen.

  Eindhoven

  Maandag 29 maart 2021

  Diefstal crossmotoren Eindhoven

  Eindhoven - Op woensdag 30 december 2020 worden er bij een bedrijf aan de Achtseweg Zuid, vlakbij bedrijventerrein Strijp-S, twee kostbare crossmotoren gestolen.

  Eindhoven

  Woensdag 3 februari 2021

  Verdachte in beeld rellen Eindhoven

  Eindhoven - De rellen in de eerste avonden en nachten van de avondklok hebben ons allemaal geraakt en geschokt. We doen er alles aan om de verantwoordelijken te kunnen aanhouden. We maken daarom onder andere beelden openbaar van een aantal verdachten. Hier zien we een plunderaar tijdens de ongeregeldheden in Eindhoven.

  Eindhoven

  Vrijdag 22 januari 2021

  Overval tankstation Eindhoven

  Eindhoven - Op 31 juli 2020 wordt om ongeveer 06.10 uur het BP-tankstation aan de Eisenhowerlaan in Eindhoven door een man met een mes overvallen.

  Eindhoven

  Dinsdag 12 januari 2021

  Eindhovense woning van echtpaar met kleine kindjes beschoten

  Eindhoven - Harde knallen klinken in de vroege ochtend op maandag 2 november... geen vuurwerk blijkt even later, maar pistoolschoten met echte kogels!

  Eindhoven

  Dinsdag 5 januari 2021

  Hulp publiek nodig! Wie was er betrokken bij de brandstichting Moreelselaan?

  Eindhoven - In de nacht van maandag 20 op dinsdag 21 juli werd er brand gesticht bij een huis aan de Moreelselaan in Eindhoven. Rond 03.00 uur ’s nachts was er verdachte activiteit van twee personen bij de woning. Er volgde een knal en daarna brand. Een 16-jarige jongen die op de bank lag te slapen raakte ernstig gewond. Een destijds 17-jarige jongen uit Helmond kwam in beeld als verdachte en werd op 15 september opgepakt. Het onderzoek naar de brandstichting is echter nog altijd in volle gang. Maar we vragen uw hulp bij het vinden van een tweede verdachte.

  Eindhoven

  Zaterdag 7 november 2020

  Twee cafetaria overvallen in Eindhoven

  Eindhoven - Binnen twintig minuten vinden op dinsdag 18 augustus 2020 twee gewapende overvallen op cafetaria’s plaats in Eindhoven. De eerste overval gebeurt om 21.25 uur op een zaak aan de Heezerweg. Daar blijft het een bij een poging. De twee overval is op een snackbar aan de Donizettilaan. Daar wordt wel een geldbedrag buitgemaakt. Gelet op de werkwijze en het overeenkomende signalement vermoeden wij dat het in beide incidenten om een en dezelfde dader gaat.

  Eindhoven

  Dinsdag 3 november 2020

  Poging doodslag op 66-jarige man

  Eindhoven - Op donderdag 5 maart, tegen vijf uur ’s-middags, wordt een 66-jarige man in de Winston Churchilllaan door vijf jongeren van waarschijnlijk tussen de 12 tot 16 jaar zonder duidelijke aanleiding zwaar mishandeld.

  Eindhoven

  Dinsdag 21 april 2020

  Man hoest opzettelijk in nek vrouw

  Eindhoven - Op 8 april ontstaat er een corona gerelateerd conflict bij een ijssalon in Eindhoven aan het Franz Leharplein.

  Eindhoven

  Donderdag 31 oktober 2019

  Wie bestuurde deze auto en veroorzaakte een ongeluk in Eindhoven? (VIDEO)

  Eindhoven - Zondag 15 september werd op de Elzentlaan een vrouw op haar scooter aangereden door een auto. De bestuurder van de auto reed door. De vrouw is ter controle, met hoofdletsel, naar het ziekenhuis gebracht. Maandagochtend is zij overleden.

  Eindhoven

  Woensdag 9 oktober 2019

  diefstal portemonnee in supermarkt

  Eindhoven - Op woensdag 29 mei 2019, om ongeveer 14.30 uur werd in de Albert Heijn op het Cassandraplein in Eindhoven de portemonnee van een 84-jarige vrouw gestolen.

  Eindhoven

  Donderdag 16 maart 2017

  serie woninginbraken wijk Woensel

  Eindhoven - Tussen 21 december 2015 en 26 januari 2016 wordt er minimaal acht keer ingebroken in de wijk Woensel.

  Eindhoven

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Eindhoven

  Instellen

  Meer nieuws in Eindhoven

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement