Gezochte personen in Eindhoven

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Eindhoven of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vrijdag 22 januari 2021

  Overval tankstation Eindhoven

  Eindhoven - Op 31 juli 2020 wordt om ongeveer 06.10 uur het BP-tankstation aan de Eisenhowerlaan in Eindhoven door een man met een mes overvallen.

  Eindhoven

  Dinsdag 12 januari 2021

  Eindhovense woning van echtpaar met kleine kindjes beschoten

  Eindhoven - Harde knallen klinken in de vroege ochtend op maandag 2 november... geen vuurwerk blijkt even later, maar pistoolschoten met echte kogels!

  Eindhoven

  Dinsdag 5 januari 2021

  Hulp publiek nodig! Wie was er betrokken bij de brandstichting Moreelselaan?

  Eindhoven - In de nacht van maandag 20 op dinsdag 21 juli werd er brand gesticht bij een huis aan de Moreelselaan in Eindhoven. Rond 03.00 uur ’s nachts was er verdachte activiteit van twee personen bij de woning. Er volgde een knal en daarna brand. Een 16-jarige jongen die op de bank lag te slapen raakte ernstig gewond. Een destijds 17-jarige jongen uit Helmond kwam in beeld als verdachte en werd op 15 september opgepakt. Het onderzoek naar de brandstichting is echter nog altijd in volle gang. Maar we vragen uw hulp bij het vinden van een tweede verdachte.

  Eindhoven

  Zaterdag 7 november 2020

  Twee cafetaria overvallen in Eindhoven

  Eindhoven - Binnen twintig minuten vinden op dinsdag 18 augustus 2020 twee gewapende overvallen op cafetaria’s plaats in Eindhoven. De eerste overval gebeurt om 21.25 uur op een zaak aan de Heezerweg. Daar blijft het een bij een poging. De twee overval is op een snackbar aan de Donizettilaan. Daar wordt wel een geldbedrag buitgemaakt. Gelet op de werkwijze en het overeenkomende signalement vermoeden wij dat het in beide incidenten om een en dezelfde dader gaat.

  Eindhoven

  Dinsdag 3 november 2020

  Poging doodslag op 66-jarige man

  Eindhoven - Op donderdag 5 maart, tegen vijf uur ’s-middags, wordt een 66-jarige man in de Winston Churchilllaan door vijf jongeren van waarschijnlijk tussen de 12 tot 16 jaar zonder duidelijke aanleiding zwaar mishandeld.

  Eindhoven

  Donderdag 29 oktober 2020

  Sluwe dievegges stelen van bejaard echtpaar

  Eindhoven - Een bejaard echtpaar wordt op sluwe wijze bestolen van hun pinpas.

  Eindhoven

  Woensdag 30 september 2020

  Ernstige mishandeling tijdens festival in Eindhoven

  Eindhoven - Op 2 november vorig jaar werd in het Philips de Jonghpark in Eindhoven het winterfestival ‘Bontgenoten’ gehouden. Daar veranderde toen het leven van een 27-jarige man.

  Eindhoven

  Donderdag 24 september 2020

  Wie pleegde een straatroof op de Demer in Eindhoven?

  Eindhoven - Op zaterdagavond 11 juli 2020 werd rond 23:40 uur een straatroof gepleegd op de Demer in Eindhoven. De dader fietste langs het slachtoffer en trok haar tas met flinke kracht van haar schouder. Kort hierna is er met de pinpas van het slachtoffer gepind bij een tankstation op de Limburglaan in Eindhoven.

  Eindhoven

  Woensdag 23 september 2020

  Herkenning gevraagd 3 jonge daders overval cafetaria Floralaan West

  Eindhoven - Op zondagavond 2 augustus overvallen 3 jonge daders een cafetaria aan de Floralaan West in Eindhoven. Ze bedreigden medewerkers met een mes en gingen er met de gsm van een van hen vandoor. Niemand raakte gelukkig gewond. Maar een overval is natuurlijk een heftige ervaring die een flinke impact heeft op betrokkenen. De medewerkers van het cafetaria blijven dan ook geschrokken achter.

  Eindhoven

  Zondag 2 augustus 2020

  Beschietingen Shisha lounges Eindhoven

  Eindhoven - Op maandag 2 december 2019 werd een shishalounge aan de Stratumsedijk beschoten. Een maand later werd opnieuw geschoten op een shisalounge in Eindhoven. Deze keer op de Bleekweg, hemelsbreed een paar honderd meter verderop. Er zijn beelden van beide incidenten.

  Eindhoven

  Vrijdag 24 juli 2020

  Inbraak in appartement

  Eindhoven - Op donderdag 26 december 2019 werd omstreeks 04.00 uur ontdekt dat er was ingebroken in een appartement aan de Smalle Haven in Eindhoven. De daders forceerden de voordeur en doorzochten de woning. Ze maakten kostbare kleding buit van merken als Gucci, Louis Vuitton en Louboutin en namen enkele kettingen met diamanten hangers mee. De daders staan op camera.

  Eindhoven

  Zondag 21 juni 2020

  Liquidaties en poging daartoe in regio Eindhoven onder de loep

  Eindhoven - Een serie ernstige geweldsincidenten in Eindhoven binnen nog geen twee jaar. Bekijk alle info in het dossier en help mee! Alle informatie kan helpen.

  Eindhoven

  Maandag 8 juni 2020

  Winkeldief bedreigt personeel met taser

  Eindhoven - Een vrouw wordt op 25 maart 2020 betrapt bij het stelen van een fles wijn in een supermarkt aan de Geldropseweg. Als het personeel haar wil tegen houden, grijpt ze een taser uit haar jaszak en bedreigt de medewerkers ermee.

  Eindhoven

  Maandag 1 juni 2020

  Woningoverval in Eindhoven

  Eindhoven - Vrijdagavond 1 november 2019 werd de bewoner van een huis aan de Orchideeënstraat rond 22.00 uur overvallen door een man met vuurwapen. De overvaller ging er onder andere met sieraden vandoor en wij zijn naar hem op zoek.

  Eindhoven
  Bedreiging met een pistool

  Eindhoven - Dit zijn beelden van het Stratumseind in Eindhoven, waar het op 11 februari om tien voor half drie ’s nachts behoorlijk mis ging.

  Eindhoven

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Eindhoven

  Instellen

  Meer nieuws in Eindhoven

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement