Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Gezochte personen in Groningen

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Groningen of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Donderdag 16 mei 2019

  Buschauffeur mishandeld

  Groningen - GRONINGEN – Een buschauffeur van lijn 15 in Groningen kreeg van een ontevreden passagier een kopstoot en werd vervolgens geslagen.

  Groningen

  Donderdag 2 mei 2019

  Mishandeling en mogelijke woninginbraak

  Groningen - Een 78-jarige bewoonster werd op zaterdagmiddag 13 april in haar huis aan de Groningerweg wakker met ernstige verwondingen. Zij kan die zelf niet verklaren, maar er zijn veel sporen die op een inbraak wijzen. Vermoedelijk is ze slachtoffer geworden van een of meer gewelddadige inbrekers. Een raam van de woonkamer, aan de voorzijde, was vernield en het huis was overhoop gehaald. Ook is de 32-inch Philips-televisie van mevrouw meegenomen.

  Groningen
  Door politie gezochte dief nog steeds actief.

  Groningen - GRONINGEN – In de nacht van zondag 13 januari 2019 werd een pinpas gestolen bij een geldautomaat aan de Vismarkt. Met de gestolen pas werden grote geldbedragen opgenomen.

  Groningen

  Dinsdag 15 januari 2019

  Schietincident

  Groningen - De man op deze foto wordt verdacht van betrokkenheid bij een schietincident, vorig jaar in Groningen.

  Groningen

  Donderdag 27 december 2018

  Overval met stroomstootwapen en vuurwapen

  Groningen - Op zaterdag avond 1 september 2018 rond 22.00 uur werd een cafetaria op de hoek van de Helper Weststraat en de Helper Westsingel overvallen door deze drie personen.

  Groningen

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Groningen

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?