Gezochte personen in Groningen

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Groningen of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Overval eetgelegenheid

  Groningen - GRONINGEN – Op maandagavond 9 maart rond 22.50 uur werd door een gewapende man in de Nieuwe Ebbingestraat een eetgelegenheid overvallen.

  Groningen

  Maandag 23 maart 2020

  Woningoverval Groningen

  Groningen - Op de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 oktober 2019 hebben twee mannen een 66-jarige man met geweld overvallen in zijn woning aan de Oosterhamriklaan in Groningen.

  Groningen

  Maandag 9 maart 2020

  Mislukte overval op supermarkt

  Groningen - GRONINGEN – Op zaterdag 25 januari omstreeks 19.20 uur werd door een gewapende man geprobeerd een supermarkt aan de Zonnelaan te overvallen. Een bewakingscamera maakte opnames van de verdachte.

  Groningen

  Dinsdag 8 oktober 2019

  Verdachte pinnen gestolen pas

  Groningen - De man op de foto pint met een pas die een dag eerder werd weggenomen bij een overval op de bestuurder van een auto in Groningen.

  Groningen

  Woensdag 28 augustus 2019

  Mes dodelijk steekincident Jaagpad gezocht

  Groningen - Op 14 mei 2019 rond 19.15 uur vond er een steekincident plaats op het Jaagpad in Groningen. Daarbij kwam de 27-jarige Hidde Bergman bij om het leven.

  Groningen

  Dinsdag 18 juni 2019

  Verdachten van overval cafetaria

  Groningen - De mannen op deze foto's hebben een cafetaria aan de Floresstraat in Groningen overvallen.

  Groningen

  Donderdag 2 mei 2019

  Mishandeling en mogelijke woninginbraak

  Groningen - Een 78-jarige bewoonster werd op zaterdagmiddag 13 april in haar huis aan de Groningerweg wakker met ernstige verwondingen. Zij kan die zelf niet verklaren, maar er zijn veel sporen die op een inbraak wijzen. Vermoedelijk is ze slachtoffer geworden van een of meer gewelddadige inbrekers. Een raam van de woonkamer, aan de voorzijde, was vernield en het huis was overhoop gehaald. Ook is de 32-inch Philips-televisie van mevrouw meegenomen.

  Groningen

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Groningen

  Instellen

  Meer nieuws in Groningen

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement