Gezochte personen in Groningen

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Groningen of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter

Donderdag 19 mei 2022

Wie is deze man die in Groningen geld met gestolen passen pint?

Groningen - Een 74-jarige vrouw uit Groningen wordt op maandag 7 maart 2022 gebeld. Aan de andere kant van de lijn hoort ze een man. Hij zegt dat hij fraudemedewerker is van haar bank. In Spanje was volgens deze 'medewerker' geprobeerd geld van haar rekening te halen, maar gelukkig kon de bank dat voorkomen door haar rekeningen te blokkeren. Om de fraude op te lossen moest het slachtoffer de bankpassen van al haar bankrekeningen inleveren. Haar pincodes gaf ze door via de telefoon. Een koerier zou de bankpassen bij haar thuis afhalen. Dat gebeurt. Niet veel later wordt er door een verdachte geld van haar rekening gepind. De politie wil weten wie deze man is.

Groningen

Woensdag 23 maart 2022

Mishandeling na verkeersruzie in Groningen

Groningen - Na een verkeersincident tussen twee auto's ontstond er dinsdagochtend 14 december 2021 een verkeersruzie op de Korreweg in Groningen. Hierbij raakte een 35-jarige man uit Midden-Groningen gewond. Hij werd geschopt en geslagen. De politie deelt beelden van de verdachte en hoopt dat mensen hem herkennen.

Groningen

Maandag 14 februari 2022

Zware mishandeling Schuitendiep/Poelebrug Groningen

Groningen - In de nacht van donderdag 11 op vrijdag 12 november werd een 21-jarige man uit Groningen zwaar mishandeld. Tussen 00:30 en 1:30 uur ontstond er op het kruispunt Schuitendiep/Poelebrug een ruzie tussen de verdachte en het slachtoffer. Het slachtoffer werd zo hard geslagen dat hij viel. Hij heeft door de mishandeling breuken in zijn gezicht opgelopen. De politie doet onderzoek naar deze zware mishandeling en is op zoek naar de verdachte. Wij delen deze heftige beelden waar de mishandeling op is te zien. Ook de verdachte is op deze beelden goed zichtbaar. De politie hoopt dat iemand de man herkent.

Groningen

Dinsdag 9 november 2021

Inbreker op de fiets steelt gouden sieraden en bankpassen.

Groningen - GRONINGEN – Op vrijdag 16 juli rond 14.00 uur zag een inbreker kans om een woning aan de Noorddijkerweg binnen te sluipen en als buit gouden sieraden en bankpassen mee te nemen.

Groningen
Geraffineerde diefstal fiets!

Groningen - GRONINGEN – Een vrouw uit Groningen stalde haar fiets bij een supermarkt. Bij terugkomst bleek haar fiets te zijn gestolen. Op de beelden van de bewakingscamera is te zien dat dit op een heel geraffineerde manier gebeurde.

Groningen

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Groningen

Instellen

Meer nieuws in Groningen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement