Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in gemeente Groningen

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Groningen

Vanmorgen

Dit weekend in Groningen: kerkconcert, klokluiden en kwekerijdagen
Binnenlands nieuws   3 uur en 11 minuten geleden

Na een week met zomerse temperaturen daalt het kwik iets, maar de zon blijft gelukkig schijnen. Ideaal weer om er even op uit te trekken in eigen provincie. Wat is er allemaal te doen?...

Woning Vestdijklaan 398 Groningen
Binnenkijken bij   3 uur en 30 minuten geleden

Het adres van deze woning uit 1984 is Vestdijklaan 398 te Groningen. Het pand heeft een oppervlakte van 69m² en heeft 3 kamers kamers waarvan 2 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 189.000.

Woning Akkerstraat 20 Groningen
Binnenkijken bij   3 uur en 31 minuten geleden

Het adres van deze woning uit 1914 is Akkerstraat 20 te Groningen. Het pand heeft een oppervlakte van 115m² en heeft 6 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 250.000.

Meer woningen vanmorgen

Er zijn nog meer woningen gevonden.

Bekijken alle woningen

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk