Gezochte personen in Haaksbergen

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Haaksbergen of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Gisteren

  Autobranden

  Haaksbergen - Op woensdag 20 mei gaan tussen 02:20 en 02:35 uur twee auto’s in vlammen op. Dit gebeurt op Wagnerstraat en de Karel Doormanstraat.

  Haaksbergen

  Vrijdag 1 mei 2020

  Drie woninginbraken, politie onderzoekt verband

  Haaksbergen - Tussen 7 en 9 april vindt een drietal woninginbraken plaats. Bij twee van de inbraken, één aan de Wiedenbroeksingel en één aan de Klaashuisstraat, lukt het de daders daadwerkelijk spullen weg te nemen. Bij de inbraak in de Klaashuisstraat schrikt de bejaarde bewoonster wakker als de daders plotseling bij haar in de slaapkamer staan. Bij de derde bij een woning aan de Geukerdijk, blijft het bij een poging.

  Haaksbergen

  Dinsdag 7 april 2020

  Ramkraak op juwelier, politie zoekt informatie

  Haaksbergen - Een auto rijdt op 16 maart in alle vroegte de pui van een juwelier aan de Spoorstraat binnen. Twee daders gaan de winkel in en gebruiken hierbij een auto die op 8 maart gesloten is in Den Haag.

  Haaksbergen

  Maandag 28 oktober 2019

  Specifieke getuigen autobranden gezocht

  Haaksbergen - Op donderdagavond 5 september 2019, tussen 23.00 en 24.00 uur, zijn er meerdere autobranden geweest in het gebied tussen het centrum en de wijk Zienesch in Haaksbergen, onder andere aan de Werfheegde.

  Haaksbergen

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Haaksbergen

  Instellen

  Meer nieuws in Haaksbergen

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement