Gezochte personen in Heerlen

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Heerlen of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Zondag 18 februari 2024

Vermist kind: Bram Vlasman

Vermiste kinderen

Heerlen - De 17-jarige Bram is sinds woensdag 14 februari 2024 vermist uit Eindhoven. Hij is het laatst gezien op treinstation Heerlen. Mogelijk is hij vertrokken in de richting van Landgraaf.

Vermist kind: Maud Floris

Vermiste kinderen

Heerlen - De 16-jarige Maud is sinds dinsdag 13 februari 2024 vermist uit Krommenie. Zij is het laatst gezien op treinstation Heerlen. Mogelijk is zij vertrokken in de richting van Landgraaf.

Maandag 15 januari 2024

Mishandeling - Koekoeksweg - Heerlen

Gezochte personen

Heerlen - Op de Koekoeksweg in Heerlen vond op woensdagmiddag 10 januari een mishandeling van een meisje plaats. Toen het meisje geschopt en geslagen werd, stonden er meerdere jongeren toe te kijken. Was je erbij en heb je iets gezien? Bel dan 0900-8844.

Donderdag 11 januari 2024

Zedenfeit – CBS-weg – Heerlen

Gezochte personen

Heerlen - Op zaterdagnacht 17 juni rond 00:35 uur werd een vrouw slachtoffer van een zedenfeit. Ondanks maandenlang onderzoek is de identiteit van de verdachte nog altijd niet bekend. Daarom wordt er nu geblurd beeld vrijgegeven van de verdachte. Het Openbaar Ministerie geeft de verdachte een week de tijd om zich bij de politie te melden. Doet hij dat niet, dan wordt zijn beeld woensdag 17 januari ongeblurd vrijgegeven.

Zondag 7 januari 2024

Schietincident - Vincent van Goghstraat - Heerlen

Gezochte personen

Heerlen - Politie Heerlen zoekt getuigen van schietincident Vincent van Goghstraat Heerlen.

Maandag 2 oktober 2023

Explosie - Nederlandlaan - Heerlen

Gezochte personen

Heerlen - Zaterdagavond 30 september vond er rond 23:15 uur een explosie plaats bij een woning aan de Nederlandlaan in Heerlen. Hierbij raakte niemand gewond.

Zaterdag 29 juli 2023

Explosief tot ontploffing - Belemnieterf - Heerlen

Gezochte personen

Heerlen - Bij een woning aan het Belemnieterf is vrijdagmorgen rond 3:50 uur een explosief ontploft. Heb jij iets gezien of beelden beschikbaar? Tip ons!

Zaterdag 22 juli 2023

Steekincident-Rennemigerveldweg-Heerlen

Gezochte personen

Heerlen - Vrijdagmiddag 21 juli raakte een Heerlenaar gewond bij een steekincident na een ruzie op de Rennemigerveldweg. Heeft u beelden van dit incident of meer informatie? Bel met de politie via 0900-8844.

Vrijdag 7 oktober 2022

Brandstichting - Hertstraat - Heerlen

Gezochte personen

Heerlen - In de nacht van 4 september werd er omstreeks 00.30 uur brand gesticht aan een woonhuis aan de Hertstraat in Heerlen. Op camerabeelden (zie video beneden) is te zien hoe twee personen een voorwerp met brandbare vloeistof aansteken en tegen de voordeur aangooien van een woning waar op dat moment bewoners lagen te slapen.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent