Gezochte personen in Heerlen

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Heerlen of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Explosief Hommerterweg Hoensbroek

  Hoensbroek - Op zondagochtend 5 september rond 08.00 uur worden bewoners op de Hommerterweg in Hoensbroek opgeschrikt door een explosief dat op straat wordt aangetroffen. De persoon die het explosief in Hoensbroek achterliet staat op beeld, en de recherche is dringend op zoek naar informatie over deze verdachte.

  Heerlen

  Woensdag 3 maart 2021

  Overval tankstation Antwerpseweg

  Heerlen - Op dinsdag 17 november jl. rond 21.00 uur wordt een tankstation aan de Antwerpseweg in Heerlen overvallen.

  Heerlen

  Zaterdag 30 januari 2021

  Verdachte brandstichting

  Heerlen - Zondagnacht 3 januari werd rond 04.00 uur een auto in brand gestoken op de Rubensstraat in Heerlen. Op camerabeelden is te zien dat een persoon meerdere malen iets bij de zwarte Volkswagen Touareg ontsteekt. Na een aantal pogingen lukt dat, wat een ontploffing teweeg brengt. Dat gebeurt op dusdanig heftige wijze dat het aannemelijk is dat de verdachte daarbij letsel opliep. Dit alles gebeurt op slechts enkele meters afstand van een naastgelegen woning en daarmee had deze brandstichting veel erger kunnen aflopen.

  Heerlen

  Zondag 20 december 2020

  Bejaarde man slachtoffer pinpasfraude

  Heerlen - Een bejaarde man van 81 jaar uit Brunssum is op vrijdag 3 juli jl. slachtoffer geworden van pinpasfraude.

  Heerlen

  Dinsdag 8 december 2020

  Wie herkent supermarktovervaller?

  Hoensbroek - Woensdagochtend 22 juli wordt een supermarkt aan het Gebrookerplein in Hoensbroek overvallen. Er zijn beelden waarop te zien hoe twee overvallers op brutale wijze te werk gaan.

  Heerlen

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement