Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Gezochte personen in Helmond

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Helmond of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Gewelddadige woningoverval Helmond Tournooistraat

  Helmond - Kijk even mee naar deze bewakingsbeelden waarop twee vluchtende overvallers te zien zijn. Ze hebben op dinsdag 25 september 's morgens tussen 7 en half 8 een Poolse man in zijn woning aan de Tournooistraat in Helmond overvallen en zwaar mishandeld. De overvallers spraken Pools.

  Helmond

  Dinsdag 2 oktober 2018

  Geld weggenomen van slechtziende man na pintransactie

  Helmond - De man in het witte shirt heeft geld weggenomen van de slechtziende man in het zwarte shirt, die voor hem stond te pinnen. We hebben hem nog even onherkenbaar in beeld omdat de officier hem eerst de kans wil geven zich te melden bij de politie. Doet hij dit niet, dan brengen we hem alsnog herkenbaar in beeld.

  Helmond

  Donderdag 17 mei 2018

  Dood Mariëlle Markgraaff

  Helmond - Mariëlle Markgraaff werd op 22 februari 2016 om het leven gebracht. Als ze wordt vermoord, is Mariëlle pas gescheiden van haar man. Ze woont sinds enkele maanden tijdelijk bij haar moeder in een woonwagenkamp in Helmond met haar twee kinderen (dochters van 10 en 12). Om 22.00 uur ‘s avonds laat ze haar hondje uit. Korte tijd later blijkt ze te zijn gedood. Iemand heeft haar hoofd ingeslagen met een massief voorwerp.

  Helmond

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Helmond

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?