Gezochte personen in Helmond

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Helmond of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Maandag 14 september 2020

  Katalysator diefstal

  Helmond - In de nacht van dinsdag 4 op woensdag 5 februari wordt van een auto aan de Zonmanshoeve in Helmond door twee daders de katalysator gestolen.

  Helmond

  Vrijdag 6 maart 2020

  Woningoverval in Helmond

  Helmond - Op maandag 18 november 2019 vindt er tussen 21.00 en 21.40 uur een overval plaats op een woning aan de Paulus Potterlaan.

  Helmond

  Maandag 2 maart 2020

  Winkeldiefstal in Helmond

  Helmond - Een donkere man met een capuchon op nam vorig jaar op 21 november een jas weg uit een winkel aan de Elzaspassage.

  Helmond

  Vrijdag 7 februari 2020

  Vermissing Flynn Posthumus

  Helmond - De 24-jarige Flynn Posthumus uit Heerlen wordt sinds 1 januari 2020 vermist. Hij is voor het laatst gezien in Helmond, waar hij nieuwjaar vierde met een vriend.

  Helmond

  Dinsdag 17 december 2019

  Wie is deze autodief?

  Helmond - Deze autodief kon de verleiding niet weerstaan toen hij langs deze bestelauto fietste en zag dat de sleutel nog in het contact zat... Hij kreeg ruimschoots de tijd om zich te melden, maar deed dit niet. Daarom brengen we hem nu herkenbaar in beeld. Wie weet waar we hem kunnen vinden?

  Helmond

  Maandag 16 december 2019

  Poging woninginbraak

  Helmond - Inbrekers op beeld dankzij een deurbelcamera

  Helmond

  Maandag 9 december 2019

  Vuurwerk door brievenbus van snackbar

  Helmond - In de nacht van vrijdag 13 op zaterdag 14 september werd rond 02.00 uur door een jongeman vuurwerk door de brievenbus gegooid van cafetaria Spoorzicht aan de Houtse Parallelweg in Helmond.

  Helmond

  Dinsdag 8 oktober 2019

  Twee overvallen op dezelfde snackbar

  Helmond - Op vrijdag 2 en donderdag 29 november 2018 werd een cafetaria aan de van Amstelstraat in Helmond overvallen.

  Helmond

  Donderdag 17 mei 2018

  Dood Mariëlle Markgraaff

  Helmond - Mariëlle Markgraaff werd op 22 februari 2016 om het leven gebracht. Als ze wordt vermoord, is Mariëlle pas gescheiden van haar man. Ze woont sinds enkele maanden tijdelijk bij haar moeder in een woonwagenkamp in Helmond met haar twee kinderen (dochters van 10 en 12). Om 22.00 uur ‘s avonds laat ze haar hondje uit. Korte tijd later blijkt ze te zijn gedood. Iemand heeft haar hoofd ingeslagen met een massief voorwerp.

  Helmond

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Helmond

  Instellen

  Meer nieuws in Helmond

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement