Gezochte personen in Hilversum

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Hilversum of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Donderdag 26 oktober 2023

Gewapende overval – Hilvertsweg – Hilversum

Gezochte personen

Hilversum - Op maandag 23 oktober is winkelpersoneel van een winkel aan de Hilvertsweg overvallen. We zijn op zoek naar de dader. Heb jij informatie of iets gezien? Tip ons!

Vrijdag 20 oktober 2023

Schietincident - Kloosterlaan - Hilversum

Gezochte personen

Hilversum - Maandag 16 oktober is in de vroege ochtend een woning aan de Kloosterlaan beschoten. De politie doet onderzoek. Weet jij meer hiervan of heb je bruikbare camerabeelden? Laat het ons weten.

Explosie - De Loodsen - Hilversum

Gezochte personen

Hilversum - Een explosie in Hilversum heeft, in de nacht van maandag 16 op dinsdag 17 oktober, een woning aan De Loodsen flink beschadigd. Heb jij informatie? Bel 0900-8844

Overval supermarkt – Admiraal de Ruyterlaan – Hilversum

Gezochte personen

Hilversum - Op dinsdagavond 17 oktober rond 20.00 uur is de supermarkt aan de Admiraal de Ruyterlaan overvallen door een persoon met gezichtsbedekking en een mes. Weet jij wie dat was? Laat het ons weten!

Woensdag 4 oktober 2023

Brandstichting - Kloosterlaan - Hilversum

Gezochte personen

Hilversum - In de nacht van zondag 1 op maandag 2 oktober is een auto in brand gestoken aan de Kloosterlaan in Hilversum.

Zaterdag 16 september 2023

Getuigen gezocht beroving met geweld Hilversum

Gezochte personen

Hilversum - Op donderdagmiddag tussen 12:00 uur en 13:30 uur kreeg de politie een melding van een beroving aan de Utrechtseweg. Het slachtoffer, een 62- jarige vrouw, werd hierbij beroofd van haar rugzak met waardevolle spullen. De politie is op zoek naar getuigen.

Woensdag 6 september 2023

Bedreiging – Oude Torenstraat – Hilversum

Gezochte personen

Hilversum - Woensdag 12 juli van dit jaar fietst een 70-jarige man in de ochtend rond half 10 op de Oude Torenstraat richting de Vaartweg in Hilversum. Het slachtoffer ziet in zijn spiegel op zijn fiets een auto snel naderen die geen snelheid mindert.

Vrijdag 11 augustus 2023

Explosie - Gashouder - Hilversum

Gezochte personen

Hilversum - Op woensdagochtend 9 augustus was een explosie in de hal van een appartementencomplex aan de Gashouder. Heeft u iets gezien? Of heeft u beelden of informatie voor het onderzoek? Neem dan contact op met de politie.

Beroving - Wandelpad - Hilversum

Gezochte personen

Hilversum - Op het Wandelpad in Hilversum is dinsdagnacht een 60-jarige man op straat overvallen. Heb jij iets gezien of herken je de dader? Tip ons!

Zaterdag 29 juli 2023

Diefstal met geweld - Noorderweg – Hilversum

Gezochte personen

Hilversum - Donderdag 20 april wordt een scooterrijder rond 15:30 uur in Hilversum onder dreiging van een vuurwapen beroofd van zijn scooter. Wie herkent de bijrijder op de foto?

Zaterdag 8 juli 2023

Mishandeling - Banckertlaan - Hilversum

Gezochte personen

Hilversum - Op donderdag 6 juli is een 39-jarige vrouw mishandeld aan de Banckertlaan in Hilversum. De vrouw is hierbij meerdere keren geslagen. De politie komt graag in contact met getuigen.

Vrijdag 16 juni 2023

Dames beroven meerdere personen in Bussum en Hilversum

Gezochte personen

Hilversum - In de nacht van woensdag 14 juni op donderdag 15 juni reden twee dames op een scooter door Bussum en Hilversum. Tijdens de rit beroven ze, onder dreiging van een mogelijk vuurwapen, verschillende mensen. Dit was op de Herenstraat in Bussum, de Ceintuurbaan en de Taludweg in Hilversum. Weet jij meer?

Maandag 12 juni 2023

Ongeval - Kamerlingh Onnesweg – Hilversum

Gezochte personen

Hilversum - Zondagochtend 11 juni rond 06.30 uur reed een auto op de Kamerlingh Onnesweg hard tegen een geparkeerde auto aan. De auto vloog hierna direct in de brand. De inzittenden zijn er vervolgens vandoor gegaan. Mogelijk was de auto gestolen. Heb jij iets gezien of gefilmd? Geef je tip dan door.

Vrijdag 9 juni 2023

Vernieling bus - A27 - Hilversum

Gezochte personen

Hilversum - In de nacht van zaterdag 8 op zondag 9 oktober 2022 reed een buschauffeur met de streekbus van Hilversum naar Huizen. Achter in de bus zat een groep van ongeveer 12 jongeren die de bus aan het vernielen waren. Drie van deze jongens zijn al aangehouden. We zijn nog op zoek naar de rest van de groep. Herken jij jezelf in de beelden? Meld je dan! Of weet jij wie dit zijn?

Donderdag 29 september 2022

Vermist persoon: Marc Plessius

Vermiste personen

Hilversum - Het laatste contact met Marc dateert van maart 2009.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent