Gezochte personen in Hilversum

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Hilversum of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Maandag 1 maart 2021

  Apparatuur uit auto gestolen Hilversum

  Hilversum - In Hilversum werd begin december vorig jaar dure camera-apparatuur uit de auto van een man uit Utrecht gestolen. Er zijn beelden van de verdachte.

  Hilversum

  Zondag 14 februari 2021

  Brandstichting Hilversum

  Hilversum - Op 26 mei 2020 werd een auto in brand gestoken aan de Nieuwe Havenweg in Hilversum. Op bewakingsbeelden is te zien hoe twee mannen de auto in brand steken en er daarna vandoor gaan. De politie is op zoek naar de identiteit van deze mannen.

  Hilversum

  Donderdag 10 december 2020

  Man gooit hamer naar politie

  Hilversum - De politie is op zoek naar een man die op 29 september een hamer naar twee politieagenten gooide, dwars door de voorruit heen. Daarbij kreeg één van de agenten glas in haar oog.

  Hilversum

  Maandag 11 mei 2020

  Steekincident Kleine Drift Hilversum

  Hilversum - Op maandag 16 maart is een man gewond geraakt bij een steekpartij aan de Kleine Drift in Hilversum. Hij is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De verdachten staan op beeld en de recherche hoopt dat iemand de mannen herkent.

  Hilversum

  Maandag 6 april 2020

  Diefstal pinpas en pinnen met gestolen pas

  Hilversum - Nadat een vrouw op 12 december 2019 boodschappen heeft gedaan in een supermarkt aan de Kapittelweg in Hilversum, komt ze er thuis achter dat haar pinpas is verdwenen.

  Hilversum

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Hilversum

  Instellen

  Meer nieuws in Hilversum

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement