Gezochte personen in Hilversum

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Hilversum of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter

Maandag 29 november 2021

Bankpasfraudeur slaat toe in Hilversum

Hilversum - Op maandagavond 09 augustus krijgt een 70-jarige man uit Hilversum een mailtje dat er een pakketje voor hem onderweg is, maar dat hij eerst de bezorgkosten van 67 cent moet betalen. Er is daarvoor een linkje in het mailtje bijgevoegd. Hij klikt op het linkje, komt op de site van het bezorgingsbedrijf, vult zijn bankgegevens in en betaalt de 67 cent. De volgende avond, dinsdag 10 augustus, krijgt de Hilversummer rond half acht een telefoontje van een man die zegt van zijn bank te zijn en noemt ook de juiste naam van zijn bank. Deze persoon vertelt hem hoe hij zijn 'geld moet veilig stellen'. Even later wordt zijn pinpas opgehaald door een man die zich voordoet als een PostNL-medewerker. De man weet duizenden euro's van de bankrekening te stelen.

Hilversum

Maandag 1 november 2021

Brandbom bij GGZ-instelling

Hilversum - In de vroege ochtend van woensdag 2 juni ontploft een explosief bij de hoofdingang van GGZ instelling De Rembrandthof in Hilversum. Op bewakingsbeelden is te zien hoe een man een Albert Heijn tas neerzet die vervolgens in brand vliegt, en explodeert.

Hilversum

Dinsdag 29 juni 2021

Bewust aangestoken brand werd echtpaar fataal

Hilversum - Een man en vrouw uit Hilversum kwamen om het leven, na een brand in hun huis aan de Lutherhof. Uit onderzoek is gebleken dat deze fatale brand met opzet is aangestoken.

Hilversum

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Hilversum

Instellen

Meer nieuws in Hilversum

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement