Gezochte personen in Hilversum

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Hilversum of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Brandbom bij GGZ-instelling

  Hilversum - In de vroege ochtend van woensdag 2 juni ontploft een explosief bij de hoofdingang van GGZ instelling De Rembrandthof in Hilversum. Op bewakingsbeelden is te zien hoe een man een Albert Heijn tas neerzet die vervolgens in brand vliegt, en explodeert.

  Hilversum

  Dinsdag 29 juni 2021

  Bewust aangestoken brand werd echtpaar fataal

  Hilversum - Een man en vrouw uit Hilversum kwamen om het leven, na een brand in hun huis aan de Lutherhof. Uit onderzoek is gebleken dat deze fatale brand met opzet is aangestoken.

  Hilversum

  Maandag 1 maart 2021

  Apparatuur uit auto gestolen Hilversum

  Hilversum - In Hilversum werd begin december vorig jaar dure camera-apparatuur uit de auto van een man uit Utrecht gestolen. Er zijn beelden van de verdachte.

  Hilversum

  Zondag 14 februari 2021

  Brandstichting Hilversum

  Hilversum - Op 26 mei 2020 werd een auto in brand gestoken aan de Nieuwe Havenweg in Hilversum. Op bewakingsbeelden is te zien hoe twee mannen de auto in brand steken en er daarna vandoor gaan. De politie is op zoek naar de identiteit van deze mannen.

  Hilversum

  Donderdag 10 december 2020

  Man gooit hamer naar politie

  Hilversum - De politie is op zoek naar een man die op 29 september een hamer naar twee politieagenten gooide, dwars door de voorruit heen. Daarbij kreeg één van de agenten glas in haar oog.

  Hilversum

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Hilversum

  Instellen

  Meer nieuws in Hilversum

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement