Gezochte personen in Kerkrade

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Kerkrade of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Zaterdag 27 januari 2024

Poging gewapende overval - Ursulastraat - Kerkrade

Gezochte personen

Kerkrade - In een cafetaria aan de Ursulastraat in Kerkrade heeft vrijdagavond rond 19.40 uur een man met een vuurwapen geld geëist. Hij vluchtte zonder buit. Heb jij meer informatie? Tip ons!

Donderdag 18 januari 2024

Straatroven – Einderstraat - Kerkrade

Gezochte personen

Kerkrade - In Kerkrade vonden er in november kort achter elkaar twee straatroven plaats. De verdachte die vastgelegd is op beeld, is mogelijk verantwoordelijk voor beide straatroven. Wie herkent deze verdachte?

Donderdag 11 januari 2024

Vernieling glasvezelkabels - Eygelshoven - Kerkrade

Gezochte personen

Eygelshoven - In Eygelshoven zijn duizenden glasvezelkabels doorgeknipt. Deze vernielingen vonden plaats tussen dinsdag 9 januari 17:00 uur en woensdagochtend 08:00 uur. We zijn op zoek naar mensen die meer van deze vernielingen weten of iets gezien of gehoord hebben.

Zaterdag 2 december 2023

Poging straatroof - Dr.Kreijenstraat - Kerkrade

Gezochte personen

Kerkrade - De politie is op zoek naar getuigen van een poging straatroof die gepleegd is op zondag 26 november tussen 17:45 uur en 17:50 uur. Dit voorval heeft plaatsgevonden op de Dr. Kreijenstraat in Kerkrade in de buurt van het Kerkplein.

Woensdag 6 september 2023

Overval - Nieuwstraat - Kerkrade

Gezochte personen

Kerkrade - Op 4 september vond er een overval plaats op een tankstation annex garagebedrijf aan de Nieuwstraat in Kerkrade. Wij zijn op zoek naar camerabeelden en mogelijke getuigen.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent