Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Gezochte personen in Leidschendam-Voorburg

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Leidschendam-Voorburg of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Dinsdag 19 maart 2019

  Gewapende overval juwelier Leidschendam

  Leidschendam - Op zaterdagochtend 9 februari overvielen twee gewapende mannen juwelier Siebel in het winkelcentrum Leidsenhage. Ze bedreigden de twee medewerksters en gingen er vandoor met sieraden en geld uit de kluis.

  Leidschendam-Voorburg

  Donderdag 14 maart 2019

  Diefstal pinpas Voorburg

  Voorburg - Een 85-jarige mevrouw werd op de parkeerplaats bij een winkelcentrum in Voorburg slachtoffer van een afleidingstruc waarbij haar bankpas werd gerold. Er werd hierna op een aantal locaties voor een groot bedrag geld van haar rekening opgenomen. De verdachte is gefilmd bij de bank waar hij een van de pintransacties deed.

  Leidschendam-Voorburg

  Dinsdag 19 februari 2019

  Diefstal pinpas winkelcentrum Voorburg

  Voorburg - Op 29 oktober deed een 86-jarige mevrouw boodschappen in het winkelcentrum in Voorburg. Ze betaalde de boodschappen met haar pinpas. Een dag later ontdekt ze dat haar pas was verdwenen. Toen bleek dat er geld van haar rekening was opgenomen.

  Leidschendam-Voorburg
  Diefstal koptelefoons uit Apple Store

  Leidschendam - De politie is op zoek naar een stel wat op woensdag 13 februari rond 14.10 uur twee dure koptelefoons uit een elektronica winkel in Leidschenhage ( Liguster) in Leidschendam steelt.

  Leidschendam-Voorburg

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Leidschendam-Voorburg

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?