Gezochte personen in Leidschendam-Voorburg

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Leidschendam-Voorburg of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Woensdag 1 februari 2023

Woninginbraak Voorburg

Gezochte personen

Voorburg - Op dinsdag 15 november vond er een woninginbraak plaats in een woning aan de Monseigneur van Steelaan in Voorburg.

Woensdag 11 januari 2023

Ernstig zedenmisdrijf Leidschendam-Voorburg

Gezochte personen

Leidschendam-Voorburg - Op zaterdag 27 augustus rond 20.25 uur is een 44-jarige mevrouw het slachtoffer geworden op het Toevluchtpad in Leidschendam van een zeer ernstig zedenmisdrijf.

Woensdag 7 december 2022

Vermist kind: Zafira Katalin Kocsandi

Vermiste kinderen

Leidschendam - De 12jarige Zafira Katalin is sinds 5 december 2022 te 10:00 uur vermist uit Leidschendam. Zij is het laatst gezien in Leidschendam. Mogelijk is zij vertrokken in de richting van de binnenstad van Den Haag.

Vrijdag 21 oktober 2022

Vermist persoon: Corrie Slootweg

Vermiste personen

Leidschendam - Corrie Slootweg verbleef in de Robert Fleurystichting te Leidschendam. Ze is verward en depressief. Corrie mist haar rechter onderarm en reageert bij aanspreken nogal ontwijkend. Ze is in zichzelf gekeerd. Ze droeg bij haar verdwijning een donkere broek en een 3/4 jas.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent