Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Gezochte personen in Nijmegen

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Nijmegen of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Maandag 11 februari 2019

  Tasjesroof en pinnen met gestolen pas

  Nijmegen - Op zondag 25 november 2018 omstreeks 17.45 uur bedreigt een onbekende man op straat een vrouw. Zij loopt op dat moment in de Heidebloemstraat in Nijmegen.

  Nijmegen

  Maandag 7 januari 2019

  Schietpartij middenin woonwijk

  Nijmegen - Op vrijdag 21 september 2018 is er op klaarlichte dag geschoten, op de kruising van de Daniƫlsweg en de Steven Vennecoolstraat.

  Nijmegen

  Dinsdag 18 december 2018

  Brutale diefstal van tas in restaurant

  Nijmegen - Op zaterdagavond 27 oktober 2018 rond 19:00 uur komt een man een restaurant binnenlopen aan de Waalkade in Nijmegen. Hij neemt vervolgens op slinkse wijze de tas weg die aan de stoel van een klant hangt.

  Nijmegen
  Gewelddadige straatroof Nijmegen

  Nijmegen - Op donderdag 16 augustus 2018 rond 08.20 uur probeert een onbekende persoon een vrouw van haar rugzak te beroven op de Willemsweg in Nijmegen.

  Nijmegen

  Donderdag 13 september 2018

  Drietal breekt in in woning

  Nijmegen - Op dinsdag 25 december 2017 omstreeks 19.00 uur breken drie personen in in een woning aan de Hegdambroek in Nijmegen. Na een inbraakpoging via de schuifpui komen de daders binnen via het slaapkamerraam op de eerste verdieping.

  Nijmegen

  Dinsdag 28 augustus 2018

  Diefstal bankpas uit woning

  Nijmegen - In de nacht van zaterdag 5 mei wordt uit een woning aan de Tweede Walstraat in Nijmegen onder andere een bankpas gestolen.

  Nijmegen

  Maandag 30 juli 2018

  Diefstal uit studentenwoning

  Nijmegen - Op zondagmiddag 29 april wordt uit een studentenwoning aan de Dennenstraat een rugzak met een laptop gestolen. Op bewakingsbeelden is een onbekende man te zien die het huis doorzoekt.

  Nijmegen

  Dinsdag 5 juni 2018

  Pinpas gestolen bij inbraak

  Nijmegen - Op dinsdagmiddag 17 april werd de pinpas van een 89-jarige vrouw weggenomen uit haar woning door een onbekend stel.

  Nijmegen

  Dinsdag 17 april 2018

  Pinnen met gestolen bankpas

  Nijmegen - Op woensdagmiddag 6 december pint een onbekende man grote bedragen bij een pinautomaat met een pinpas die niet van hem is maar van een 18-jarige inwoonster van Nijmegen. Het is onbekend hoe de man aan de pinpas is gekomen. De man staat duidelijk op de bewakingsbeelden van de pinautomaat.

  Nijmegen

  Maandag 19 februari 2018

  Pinnen met bij inbraak gestolen pinpas

  Nijmegen - Op zaterdagmorgen 28 oktober 2017 wordt ingebroken bij een woning aan de Mr. Franckenstraat. Hierbij werd o.a. een bankpas buitgemaakt. Met deze bankpas proberen een dag later drie onbekende mannen af te rekenen bij een snackbar aan de van 't Santstraat. De drie staan duidelijk op bewakingsbeelden van de snackbar.

  Nijmegen

  Zaterdag 3 februari 2018

  Poging overval cafetaria

  Nijmegen - Op zondag 12 november rond 21:10 uur probeerden twee personen de snackbar aan de Broerdijk te overvallen.

  Nijmegen

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Nijmegen

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?