Gezochte personen in Nijmegen

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Nijmegen of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Zondag 21 februari 2021

  Overval op tankstation, wie kent de daders?

  Nijmegen - Op 25 januari omstreeks 07:00 uur kwamen twee mannen op een zilvergrijze scooter zonder kentekenplaat bij een tankstation aan in de wijk Malvert. Ze liepen meteen de winkel in en riepen om geld.

  Nijmegen

  Donderdag 24 september 2020

  Man zwaar mishandeld door groep jongeren

  Nijmegen - Op vrijdagavond 14 augustus, kort voor middernacht, liep op Plein 1944 in het centrum van Nijmegen, een 55-jarige man. Hij werd daar aangesproken door enkele jongens die deel uitmaakten van een groep van zo’n twintig jongeren.

  Nijmegen

  Woensdag 23 september 2020

  Wie overviel een drogisterij aan de Molenweg in Nijmegen?

  Nijmegen - Op maandagochtend 3 augustus overviel deze man rond 10.30 uur een drogisterij aan de Molenweg in Nijmegen. Hij bedreigde de medewerker met een mes en eiste geld. Hij ging er met brief- en muntgeld vandoor. Op 7 augustus werd aan dezelfde straat een tankstation overvallen, de politie vermoedt dat het om dezelfde dader gaat.

  Nijmegen

  Donderdag 3 september 2020

  Overval tankstation Molenweg Nijmegen

  Nijmegen - Op vrijdagochtend 7 augustus, even na half zeven, is een tankstation aan de Molenweg in Nijmegen overvallen. De dader bedreigde het personeel met een mes en ging er met buit vandoor.

  Nijmegen

  Donderdag 16 mei 2019

  Man met dreadlocks gezocht voor inbraak café

  Nijmegen - In de vroege ochtend op woensdag 20 maart 2019, rond 03.50 uur, wordt er ingebroken in een café aan de Grote Markt in Nijmegen.

  Nijmegen

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Nijmegen

  Instellen

  Meer nieuws in Nijmegen

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement