Gezochte personen in Nijmegen

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Nijmegen of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter

Maandag 21 maart 2022

Zware mishandeling - Molenstraat - Nijmegen

Nijmegen - Op donderdag 24 februari raakte een 18-jarige vrouw zwaar gewond in een uitgaansgelegenheid aan de Molenstraat in Nijmegen. Het slachtoffer was met haar twee vriendinnen in het café toen er uit het niets iets in haar gezicht werd gegooid. Het slachtoffer voelde meteen ontzettend veel pijn aan haar linkeroog en is naar het ziekenhuis gegaan. In het ziekenhuis werd zij direct geopereerd aan haar verwondingen. Er zat een stuk glas in haar oog. Vermoedelijk is het slachtoffer met een glas in haar gezicht geslagen of is er een glas in haar gezicht gegooid. Het zicht is nu nog maar 20% en het is onbekend of het zicht ooit nog volledig terug zal komen. Ontzettend ingrijpend dus.

Nijmegen

Dinsdag 9 november 2021

Miniatuur bronzen beeld gestolen, wie heeft informatie?

Nijmegen - Een bronzen miniatuur van het oorlogsmonument van Plein 1944 is tussen zaterdag 16 oktober en zondag 17 oktober uit een pop-up museum op de eerste verdieping van de Passage Molenpoort gestolen. Het beeld is ongeveer 30 centimeter hoog en 20 centimeter breed.

Nijmegen

Maandag 1 november 2021

Politie zoekt informatie over beschieting woning

Nijmegen - In de nacht van dinsdag 5 oktober is een huis aan de Gerrit van Durenstraat beschoten. Twee mannen kwamen op een scooter aanrijden. Een man stapte af en schoot op het huis.

Nijmegen

Donderdag 9 september 2021

Vrouw slachtoffer van straatroof, wie kent de dader?

Nijmegen - Een vrouw is op maandag 2 augustus op brute wijze beroofd van haar schoudertas met daarin onder andere haar telefoon. Rond 21:10 uur werd het slachtoffer door een onbekende man van achteren hard geduwd waardoor ze op de grond viel. Dit gebeurde in het park aan de Oscar Carrestraat. Terwijl de vrouw op de grond lag griste de man haar schoudertas weg. Hierna ging hij er hardlopend vandoor.

Nijmegen

Woensdag 8 september 2021

Aanhouding in verband met gewapende overval Jumbo Fenikshof

Nijmegen - Woensdag 18 augustus werd een 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden omdat hij verdacht wordt van betrokkenheid bij de gewapende overval op de Jumbo aan het Fenikshof.

Nijmegen

Dinsdag 17 augustus 2021

Politie onderzoekt explosief op Plein 1944

Nijmegen - In de nacht van vrijdag op zaterdag 26 juni klonk rond 00.45 een harde explosie op Plein 1944. De gevel van een juwelier op het plein raakte daarbij fors beschadigd, maar het lukte de dader of daders niet om binnen te komen. De politie is direct een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen en camerabeelden, waarop mogelijk een witte bestelbus te zien is.

Nijmegen

Woensdag 7 juli 2021

Politie zoekt getuigen van zware mishandeling

Nijmegen - Op woensdag 16 juni troffen omstanders een zwaar gewonde man aan op de Willemsweg. Even daarvoor was het slachtoffer door twee jongens mishandeld op de Tollenstraat.

Nijmegen

Dinsdag 18 mei 2021

Politie zoekt daders van inbraak telefoonwinkel

Nijmegen - Op donderdag 12 maart breken twee onbekende mannen in bij een telefoonwinkel aan de Molenweg. Ze komen rond 03:00 uur aan bij de winkel op een scooter/bromfiets.

Nijmegen

Zondag 21 februari 2021

Overval op tankstation, wie kent de daders?

Nijmegen - Op 25 januari omstreeks 07:00 uur kwamen twee mannen op een zilvergrijze scooter zonder kentekenplaat bij een tankstation aan in de wijk Malvert. Ze liepen meteen de winkel in en riepen om geld.

Nijmegen

Donderdag 24 september 2020

Man zwaar mishandeld door groep jongeren

Nijmegen - Op vrijdagavond 14 augustus, kort voor middernacht, liep op Plein 1944 in het centrum van Nijmegen, een 55-jarige man. Hij werd daar aangesproken door enkele jongens die deel uitmaakten van een groep van zo’n twintig jongeren.

Nijmegen

Woensdag 23 september 2020

Wie overviel een drogisterij aan de Molenweg in Nijmegen?

Nijmegen - Op maandagochtend 3 augustus overviel deze man rond 10.30 uur een drogisterij aan de Molenweg in Nijmegen. Hij bedreigde de medewerker met een mes en eiste geld. Hij ging er met brief- en muntgeld vandoor. Op 7 augustus werd aan dezelfde straat een tankstation overvallen, de politie vermoedt dat het om dezelfde dader gaat.

Nijmegen

Donderdag 16 mei 2019

Man met dreadlocks gezocht voor inbraak café

Nijmegen - In de vroege ochtend op woensdag 20 maart 2019, rond 03.50 uur, wordt er ingebroken in een café aan de Grote Markt in Nijmegen.

Nijmegen

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Nijmegen

Instellen

Meer nieuws in Nijmegen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement