Gezochte personen in Nijmegen

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Nijmegen of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Vrijdag 20 januari 2023

Woningoverval – Prof Asselbergsstraat – Nijmegen

Gezochte personen

Nijmegen - Op 24 december werd een ouder echtpaar op klaarlichte dag overvallen. Daarbij werd de mannelijke bewoner met een vuurwapen geslagen. De overvaller vertrok zonder buit. Wie weet er meer over deze overval?

Zondag 15 januari 2023

De politie is op zoek naar vier bezoekers die woensdagavond 21 december het Café Pool in hartje Nijm

Gezochte personen

Nijmegen - Op 21 december aan einde van de avond bedreigden twee mannen een medewerker van een Café Pool aan de Van Welderenstraat in Nijmegen. Ze gingen ervandoor met een telefoon en 400 euro uit de kassa. Wie zijn deze mannen?

Donderdag 8 december 2022

Poging doodslag - Marialaan - Nijmegen

Gezochte personen

Nijmegen - In de wijk Oud-West in Nijmegen werd op woensdagavond 23 november rond 20:00 uur een man mishandeld en met een mes gestoken. Wie was getuige van dit incident?

Dinsdag 15 november 2022

Politie dringend op zoek naar Sherwin Benshomin Windster

Gezochte personen

Nijmegen - Politie is nog op zoek naar een ontsnapte TBS’er; identiteit vrijgegeven

Donderdag 29 september 2022

Vernielingen – Molenweg – Nijmegen

Gezochte personen

Nijmegen - Op dinsdag 13 september werd er zwaar vuurwerk tegen de voordeur van een huis aan de Molenweg gegooid.

Woensdag 20 juli 2022

Vernieling - Priemstraat - Nijmegen

Gezochte personen

Nijmegen - Op dinsdag 21 juni rond 02:51 uur werd er brand gesticht bij een café aan de Priemstraat in Nijmegen. Het is de tweede keer in anderhalf jaar tijd dat er brand werd gesticht bij dit café. De dader heeft deze keer een boor gebruikt om gaten te maken om brandbare vloeistof naar binnen te gooien. Gelukkig doofde het vuur snel uit waardoor de schade beperkt bleef.

Maandag 21 maart 2022

Zware mishandeling - Molenstraat - Nijmegen

Gezochte personen

Nijmegen - Op donderdag 24 februari raakte een 18-jarige vrouw zwaar gewond in een uitgaansgelegenheid aan de Molenstraat in Nijmegen. Het slachtoffer was met haar twee vriendinnen in het café toen er uit het niets iets in haar gezicht werd gegooid. Het slachtoffer voelde meteen ontzettend veel pijn aan haar linkeroog en is naar het ziekenhuis gegaan. In het ziekenhuis werd zij direct geopereerd aan haar verwondingen. Er zat een stuk glas in haar oog. Vermoedelijk is het slachtoffer met een glas in haar gezicht geslagen of is er een glas in haar gezicht gegooid. Het zicht is nu nog maar 20% en het is onbekend of het zicht ooit nog volledig terug zal komen. Ontzettend ingrijpend dus.

Donderdag 9 september 2021

Vrouw slachtoffer van straatroof, wie kent de dader?

Gezochte personen

Nijmegen - Een vrouw is op maandag 2 augustus op brute wijze beroofd van haar schoudertas met daarin onder andere haar telefoon. Rond 21:10 uur werd het slachtoffer door een onbekende man van achteren hard geduwd waardoor ze op de grond viel. Dit gebeurde in het park aan de Oscar Carrestraat. Terwijl de vrouw op de grond lag griste de man haar schoudertas weg. Hierna ging hij er hardlopend vandoor.

Woensdag 8 september 2021

Aanhouding in verband met gewapende overval Jumbo Fenikshof

Gezochte personen

Nijmegen - Woensdag 18 augustus werd een 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden omdat hij verdacht wordt van betrokkenheid bij de gewapende overval op de Jumbo aan het Fenikshof.

Dinsdag 17 augustus 2021

Politie onderzoekt explosief op Plein 1944

Gezochte personen

Nijmegen - In de nacht van vrijdag op zaterdag 26 juni klonk rond 00.45 een harde explosie op Plein 1944. De gevel van een juwelier op het plein raakte daarbij fors beschadigd, maar het lukte de dader of daders niet om binnen te komen. De politie is direct een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen en camerabeelden, waarop mogelijk een witte bestelbus te zien is.

Woensdag 7 juli 2021

Politie zoekt getuigen van zware mishandeling

Gezochte personen

Nijmegen - Op woensdag 16 juni troffen omstanders een zwaar gewonde man aan op de Willemsweg. Even daarvoor was het slachtoffer door twee jongens mishandeld op de Tollenstraat.

Dinsdag 18 mei 2021

Politie zoekt daders van inbraak telefoonwinkel

Gezochte personen

Nijmegen - Op donderdag 12 maart breken twee onbekende mannen in bij een telefoonwinkel aan de Molenweg. Ze komen rond 03:00 uur aan bij de winkel op een scooter/bromfiets.

Zondag 21 februari 2021

Overval op tankstation, wie kent de daders?

Gezochte personen

Nijmegen - Op 25 januari omstreeks 07:00 uur kwamen twee mannen op een zilvergrijze scooter zonder kentekenplaat bij een tankstation aan in de wijk Malvert. Ze liepen meteen de winkel in en riepen om geld.

Donderdag 24 september 2020

Man zwaar mishandeld door groep jongeren

Gezochte personen

Nijmegen - Op vrijdagavond 14 augustus, kort voor middernacht, liep op Plein 1944 in het centrum van Nijmegen, een 55-jarige man. Hij werd daar aangesproken door enkele jongens die deel uitmaakten van een groep van zo’n twintig jongeren.

Woensdag 23 september 2020

Wie overviel een drogisterij aan de Molenweg in Nijmegen?

Gezochte personen

Nijmegen - Op maandagochtend 3 augustus overviel deze man rond 10.30 uur een drogisterij aan de Molenweg in Nijmegen. Hij bedreigde de medewerker met een mes en eiste geld. Hij ging er met brief- en muntgeld vandoor. Op 7 augustus werd aan dezelfde straat een tankstation overvallen, de politie vermoedt dat het om dezelfde dader gaat.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent