Gezochte personen in Nijmegen

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Nijmegen of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Donderdag 18 juli 2024

Zware mishandeling - Kelfkensbos - Nijmegen

Gezochte personen

Nijmegen - Was jij afgelopen maandag bij het ‘watermeloen feest’ aan het Kelfkensbos in Nijmegen tijdens de Vierdaagsefeesten? Lees dan snel verder want wellicht heb jij belangrijke informatie voor ons!

Zaterdag 13 juli 2024

Getuigen incident in zwembad – Planetenstraat – Nijmegen

Gezochte personen

Nijmegen - In zwembad West aan de Planetenstraat in Nijmegen is iemand gereanimeerd na een bijna-verdrinking. Om te achterhalen wat er precies is gebeurd, willen we graag in contact komen met deze (voor hun privacy geblurde) jongemannen, omdat zij mogelijk iets hebben gezien dat belangrijk kan zijn dat het onderzoek verder kan helpen. Ben jij één van hen? Neem dan contact met ons op!

Vrijdag 5 juli 2024

Winkeldiefstal – Molenstraat – Nijmegen

Gezochte personen

Nijmegen - Aan de Molenstraat in Nijmegen stal deze man voor ruim 9.000 euro aan gouden sieraden. Weet jij wie dit is? Neem dan contact met ons op!

Dinsdag 18 juni 2024

Vermist persoon: Victor Dupont

Vermiste personen

Nijmegen - De 24 jarige Victor is sinds 13 juni 2024 vermist uit Nijmegen. Hij is voor het laatst gezien bij de Albert Heijn op de Groenstraat in Nijmegen. Hij is te herkennen aan grijze broek, bordeaux rode sweater (opdruk op de voorzijde met lichtgekleurde letters) en lichte sneakers. Hij verplaatst zich mogelijk met openbaar vervoer.

Zaterdag 25 mei 2024

Explosie en schoten in woonwijk – Willemsweg – Nijmegen

Gezochte personen

Nijmegen - Aan de Willemsweg in Nijmegen is in de nacht van woensdag 22 op donderdag 23 mei een explosie bij een woning geweest. Vermoedelijk werd er gebruik gemaakt van vuurwerk. In de nacht van zaterdag 18 op zondag 19 mei werd er ook al een woning beschoten aan dezelfde Willemsweg. Op maandagavond 20 mei kreeg de politie eveneens melding van schoten die zouden zijn gehoord. Heb jij meer informatie of camerabeelden? Dan komen we graag met je in contact!

Vrijdag 3 mei 2024

Overval – Neerbosscheweg – Nijmegen

Gezochte personen

Nijmegen - Aan de Neerbosscheweg in Nijmegen overvielen twee mannen een hotel. Kort daarvoor probeerden ze de McDonald’s te overvallen. Vermoedelijk braken ze die nacht ook in bij een winkel. Herken je deze personen? Neem dan contact met ons op!

Dinsdag 19 maart 2024

Getuigen gewonde jongen – Hatertseweg – Nijmegen

Gezochte personen

Nijmegen - Aan de Hatertseweg in Nijmegen vroeg een jongen zaterdag 16 maart tussen 20.30 en 21.30 uur om hulp. Heb jij hem gezien of gesproken? Neem dan contact met ons op!

Vrijdag 15 maart 2024

Diefstal bankpas en pinnen – Keizer Karelplein – Nijmegen

Gezochte personen

Nijmegen - Aan het Keizer Karelplein in Nijmegen wist een man de pinpas van een 74-jarige vrouw te ontfutselen. Daarmee pinde hij later 500 euro. Herken jij de man? Laat het ons weten!

Vrijdag 16 februari 2024

Oplichting – Van Gentstraat – Nijmegen

Gezochte personen

Nijmegen - Aan de Van Gentstraat in Nijmegen lichtten twee mannen een man op. Het slachtoffer werd voor 5.000 euro bestolen. Herken jij de pinner en/of weet jij wie hierachter zitten? Tip ons!

Oplichting – Batavierenweg – Nijmegen

Gezochte personen

Nijmegen - Aan de Batavierenweg in Nijmegen lichtten twee mannen een man op. Het slachtoffer werd voor 900 euro bestolen. Herken jij de pinner en/of weet jij wie hierachter zitten? Tip ons!

Vrijdag 26 januari 2024

Diefstal pakketjes – Nieuwstraat – Nijmegen

Gezochte personen

Nijmegen - Aan de Nieuwstraat in Nijmegen stalen twee mannen zeventien pakketjes uit een bestelbus. Herken jij deze mannen? Tip ons!

Maandag 20 november 2023

Pinnen met gestolen pas - Molenstraat - Nijmegen

Gezochte personen

Nijmegen - Aan de Molenstraat in Nijmegen bespiedden twee vrouwen een 82-jarige vrouw die geld opnam bij een geldautomaat. Even later stalen ze haar bankpas en haalden ze honderden euro’s van haar rekening. Herken jij deze vrouwen? Tip ons!

Donderdag 17 augustus 2023

Beroving - Piersonstraat - Nijmegen

Gezochte personen

Nijmegen - In de Piersonstraat in Nijmegen werd op maandag 14 augustus rond 19.40 uur een 25-jarige man uit Nijmegen beroofd en bedreigd met een mes. We zijn op zoek naar getuigen van deze beroving. Heb jij iets gezien of gehoord? Laat het ons weten!

Woensdag 21 juni 2023

Aangetroffen explosieven – wijken Malvert en Meijhorst – Nijmegen

Gezochte personen

Nijmegen - De politie doet onderzoek naar mogelijk explosief materiaal dat is aangetroffen in de wijken Malvert en Meijhorst. Zondag 18 juni kwam er een melding van een mogelijke inbraak bij een garagebox aan de Malvert 62e straat. In de Meijhorst 29e straat werd in de nacht van 19 juni een zwarte Volkswagen Golf gevonden die vermoedelijk bij de inbraak betrokken was. De politie zoekt getuigen.

Vrijdag 31 maart 2023

Dodelijk steekincident - de Warande - Lent

Gezochte personen

Lent - We zijn op zoek naar getuigen van een dodelijk steekincident in Lent. Hierbij kwam een 29-jarige man uit Nijmegen om het leven.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement