Gezochte personen in Purmerend

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Purmerend of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Woensdag 10 mei 2023

Amsterdam - onderlichaam vrouw gevonden in het IJ

Niet geïdentificeerd persoon

Afrika - Op 17 mei 2004 wordt in het IJ bij Amsterdam door een schipper van een sleepboot een grote tas gevonden. In de tas blijkt het onderlichaam van een vrouw te zitten.

Zaterdag 31 december 2022

Wie herkent de man die een explosief afsteekt?

Gezochte personen

Purmerend - In de nacht van maandag op dinsdag 27 september 2022 heeft een jongeman brand gesticht bij een bedrijfspand aan de Nieuwstraat. De gevel raakte beschadigd, de brand werd door omwonenden geblust. Er zijn beelden beschikbaar van de verdachte. De politie roept de hulp in van het publiek om hem te identificeren,

Donderdag 29 september 2022

Amsterdam, twee onbekende mannen

Niet geïdentificeerd persoon

Afrika - Op 4 maart 1997 werd in de cacao haven van Amsterdam (nabij Amerikahaven), in het ruim van het schip de 'Christina J' , de lichamen aangetroffen van twee overleden mannen. Het schip vervoerde cacao bonen vanuit Ivoorkust, Afrika. Op de buitenkant van het schip stond tevens de naam 'Kingstown'. De mannen zijn dan vermoedelijk ook afkomstig uit Ivoorkust of een van de omliggende landen.

Vermist persoon: Yuan Lin

Vermiste personen

Purmerend - Yuan Lin is geboren in Macau en woonde en werkte als restauranthouder in Purmerend. Sinds juni 2007 wordt hij vermist. Mogelijk is hij vertrokken naar Portugal.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent