Gezochte personen in Rheden

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Rheden of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Dinsdag 27 september 2022

Diefstal - Semmelweisstraat  - Dieren

Gezochte personen

Dieren - Bij een fietsenwinkel in Dieren werden op 20 juli, op klaarlichte dag, maar liefst zeven fietscomputers gestolen.

Vrijdag 8 juli 2022

Diefstal uit tuin – Harderwijkerweg - Laag Soeren

Gezochte personen

Laag Soeren - Op vrijdag 17 juni werd er uit een tuin aan de Harderwijkerweg voor zeker 800 euro aan gereedschap gestolen. Op camerabeelden zijn drie mannen te zien.

Maandag 4 april 2022

Poging Inbraak bedrijf – Florijnweg – Velp

Gezochte personen

Velp - Op zondag 25 januari rond 20:00 uur probeerden vier mannen in te breken bij een bedrijfspand aan de Florijnweg in Velp. Op bewakingsbeelden zien we dat ze aan komen rijden in een witte auto. Daarna lopen ze het pand binnen. Wat opvalt is dat één man direct naar de deur van de bedrijfshal loopt en deze op slot draait. Mogelijk heeft diegene kennis van het pand of het bedrijf. Na een mislukte poging om een grote kantoorruimte open te maken, vertrekken de mannen weer.

Wie zijn deze inbrekers?

Gezochte personen

Velp - In de nacht van donderdag 8 april rond de klok van 03:30 hebben vier mannen geprobeerd in te breken bij een juwelier aan de Hoofdstraat. Gelukkig is het bij een poging gebleven; het lukte de inbrekers namelijk niet om binnen te komen.

Donderdag 24 september 2020

Echtpaar overvallen bij woning

Gezochte personen

Laag-Soeren - Op vrijdagochtend 21 augustus vond een overval plaats aan de Harderwijkerweg. De bewoners kwamen rond 11:00 uur thuis en als ze de oprit oprijden zien ze een man staan met een mes in de hand.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent