Gezochte personen in Roermond

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Roermond of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Vrijdag 25 augustus 2023

Poging beroving – Stadsweide – Roermond

Gezochte personen

Roermond - In Roermond wordt op 5 augustus een man in het gezelschap van zijn vrouw en kinderen op geweldige wijze beroofd na een dagje winkelen. Dat gebeurt op klaarlichte dag. Herken jij de verdachten?

Dinsdag 15 augustus 2023

Ontploffing - Schepen van der Smitzenstraat - Roermond

Gezochte personen

Roermond - Maandagnacht 14 augustus vond er rond 01:50 uur een ontploffing plaats bij een woning aan de Schepen van der Smitzenstraat. Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de politie!

Vrijdag 11 augustus 2023

Beroving - Stadsweide - Roermond

Gezochte personen

Roermond - In het Outlet Center in Roermond wordt op zaterdag 15 juli een man op gewelddadige wijze beroofd van zijn horloge. Herkent u de verdachten op deze beelden?

Dinsdag 8 augustus 2023

Beroving - Stadsweide - Roermond

Gezochte personen

Roermond - Op 5 augustus vond er een poging plaats om een man van zijn horloge te beroven. Dit vond plaats op een parkeerplaats van Designer Outlet Roermond, in de buurt van de bioscoop. Heeft u iets gezien of weet u meer? Tip ons!

Vrijdag 23 juni 2023

Bankhelpdeskfraude – diverse locaties – Roermond

Gezochte personen

Roermond - In de omgeving Roermond is een verdachte in het vizier die wordt verdacht van bankhelpdeskfraude. Hij heeft de afgelopen weken verschillende slachtoffers duizenden euro’s afhandig gemaakt. Om tot zijn identiteit te komen, wordt beeldmateriaal van de man vrijgegeven in een SpeurMee-video. In de video is de verdachte tijdens diverse pintransacties duidelijk in beeld. Het is gezette man met bril die een markant loopje lijkt te hebben.

Vrijdag 2 juni 2023

Mishandeling – Keulseplein - Roermond

Gezochte personen

Roermond - Op zaterdag 18 maart 2023, rond de klok van 20:00 uur, vond een ruzie plaats op de parkeerplaats aan het Keulseplein in Roermond. Bij deze ruzie liep een jongeman ernstig letsel op. Om de exacte toedracht te achterhalen van dit conflict, zijn wij op zoek naar getuigen die meer informatie of beeldmateriaal hebben.

Donderdag 6 april 2023

Vuurwerkbom – Sint Christoffelstraat – Roermond

Gezochte personen

Roermond - Op 20 februari 2023 vond er een ontploffing plaats in een restaurant aan de Sint Christoffelstraat in Roermond. Onderzoek heeft uitgewezen dat de ontploffing is veroorzaakt door een vuurwerkbom. De politie heeft het vermoeden dat de bestuurder en passagier van een zwarte scooter daarbij betrokken waren. We zijn op zoek naar getuigen die iets gezien hebben, informatie hebben of weten wie of waar de bestuurder of passagier van deze scooter zijn.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent