Gezochte personen in Roermond

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Roermond of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Donderdag 29 april 2021

  Gewelddadige poging beroving

  Roermond - Woensdag 3 augustus wil een man in het gezelschap van twee anderen in zijn auto stappen in de parkeergarage aan de Schipperswal in Roermond. Daar wordt hij belaagd door een jonge man die zijn horloge van zijn pols probeert te rukken. Daarop ontstaat een schermutseling.

  Roermond

  Donderdag 18 februari 2021

  Verdachten avondklokrellen Roermond

  Roermond - Op zondagavond 24 januari was het rond het ingaan van de avondklok op meerdere plekken in Limburg onrustig, zo ook in Roermond. Van een aantal incidenten die toen hebben plaatsgevonden is beeldmateriaal veilig gesteld. Dat beeldmateriaal wordt vrijgegeven om zo te komen tot de identiteit van de betrokken verdachten. Dit om te komen tot de identiteit van de verdachten en zo te kunnen doorstappen naar het opsporen en vervolgen van diegene die verantwoordelijk zijn voor de strafbare feiten die 24 januari gepleegd zijn.

  Roermond

  Dinsdag 12 januari 2021

  Overvallers vergissen zich in adres

  Asselt - Een gepensioneerd echtpaar werd in de nacht van 22 op 23 maart overvallen in hun woning aan de Asseltsestraat in het Limburgse dorpje Asselt. De twee onbekende, gewapende mannen die plotseling naast hun bed stonden, waren op zoek naar wiet. Volgens hen moest dat in de kelder van het huis liggen.

  Roermond > Swalmen > Asselt

  Maandag 26 oktober 2020

  Wie overvielen woning Roermond?

  Roermond - Op zaterdag 18 april wordt een 82-jarige vrouw in haar woning aan de Alexander Idenburgstraat overvallen. Het is ongeveer 03.00 uur in de nacht als het slachtoffer een bewapende man en vrouw aan haar bed ziet staan. Ze binden het slachtoffer vast en maken diverse waardevolle bezittingen buit.

  Roermond

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Roermond

  Instellen

  Meer nieuws in Roermond

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement