Gezochte personen in Utrechtse Heuvelrug

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Utrechtse Heuvelrug of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Woensdag 4 december 2019

  Poging straatroof Maarn

  Maarn - Op donderdagavond 31 oktober rond 21.30 uur probeert een straatrover een jongen bij de fietsenstalling van het station in Maarn aan de Stationsweg van zijn airpods te beroven. Daarbij loopt het slachtoffer klappen op en raakt zijn kleding en fiets beschadigd. Als er een automobilist aan komt rijden, staakt de straatrover zijn poging en gaat er zonder buit op zijn fiets vandoor. Hij rijdt samen met een meisje weg. Zij stond onderaan de trap te wachten en kan een belangrijke getuige zijn.

  Utrechtse Heuvelrug > Maarn

  Maandag 10 juni 2019

  Insluipers stelen geldkistje

  Leersum - Twee insluipers hebben het voorzien op een huis aan Molenweg. Ze gaan het huis binnen en na tien minuten komen ze weer naar buiten met een boodschappentas met onder andere een geldkistje met bankgegevens, geld en het trouwboekje van de bewoners. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Utrechtse Heuvelrug > Leersum

  Donderdag 9 mei 2019

  Woning beschoten en poging daartoe

  Doorn - Een woning aan de normaal gesproken rustige Gezichtslaan in Doorn is in 2017 beschoten met een automatisch vuurwapen. Uit nieuwe informatie zou blijken dat de beschieting rechtstreeks samenhangt met wat een getuige een dag eerder zag: een man die met een heel zwaar wapen door de straat liep. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip! Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Utrechtse Heuvelrug > Doorn

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Utrechtse Heuvelrug

  Instellen

  Wijken in Utrechtse Heuvelrug

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement