Gezochte personen in Venlo

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Venlo of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Vrijdag 9 februari 2024

Stoffelijk overschot van een onbekende man - Arcen

Niet geïdentificeerd persoon

Arcen - Op 25 november 1993 werd in het bos aan de Lingsforterweg in Arcen het stoffelijk overschot gevonden van een nog onbekende man. Het lichaam verkeerde in verregaande staat van ontbinding. Het moment van overlijden wordt geschat tussen 1 januari en 1 oktober 1993. De man was gekleed in een blauw/paars/groene trui, een lichtkleurig overhemd met lange mouwen, een donkerblauwe ribbroek, een donkerkleurige riem voorzien van een goudkleurige gesp en donkerkleurige instappers.

Zondag 7 januari 2024

Explosie - Manresastraat - Venlo

Gezochte personen

Venlo - Aan de Manresastraat in Venlo raakten in de nacht van 30 december rond 2 uur vier woningen beschadigd door een explosie. Heb je iets gezien of camerabeelden beschikbaar? Neem dan contact op met de politie.

Woensdag 27 december 2023

Overleden persoon – Alberickstraat - Venlo

Gezochte personen

Venlo - In een woningcomplex op de Alberickstraat in Venlo is van zondag- op maandagnacht het lichaam van een overleden persoon aangetroffen. Deze persoon lijkt door geweld om het leven te zijn gekomen. Heb je meer informatie? Neem contact op!

Vrijdag 15 december 2023

Beschieting - Straelseweg - Venlo

Gezochte personen

Venlo - Op dinsdag 12 december én donderdag 14 december zijn er kogelgaten aangetroffen in een café aan de Straelseweg in Venlo.

Zaterdag 2 december 2023

Woningoverval - Manresapark - Venlo

Gezochte personen

Venlo - Een bewoner van een woning aan het Manresapark is door een onbekende man in de woning overvallen. Het slachtoffer werd bedreigd met een wapen. Er is niemand gewond geraakt. De politie is op zoek naar getuigen.

Maandag 20 november 2023

Dinsdag 31 oktober 2023

Poging doodslag - Nieuwstraat - Venlo

Gezochte personen

Venlo -

Vrijdag 20 oktober 2023

Vuurwerkknal - Kerspelstraat - Belfeld

Gezochte personen

Belfeld - In Belfeld ging op 15 oktober zwaar vuurwerk af bij een woning aan de Kerspelstraat. Weet jij wie hiervoor verantwoordelijk is? Laat het ons weten.

Donderdag 29 september 2022

Venlo - Klagenfurtlaan

Niet geïdentificeerd persoon

Venlo - Het betreft een vermoedelijk boven op zijn hoofd kalende man met lichtblond of grijs kort dun haar.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement