Gezochte personen in Wassenaar

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Wassenaar of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Diefstal goederen uit parfumeriewinkel

  Wassenaar - Op zaterdag 25 april zag een medewerker van een parfumeriewinkel aan de Langstraat in Wassenaar, dat de producten in het schap van L'oreal producten plotseling leeg was, dit terwijl hij deze de vorige avond had aangevuld.

  Wassenaar
  Aantreffen sieraden Wassenaar

  Wassenaar - Bij een onderzoek naar meerdere woninginbraken in Wassenaar zijn bij een verdachte verschillende van diefstal afkomstige voorwerpen en sieraden aangetroffen. In de uitzending worden beelden getoond van deze sieraden en goederen.

  Wassenaar

  Dinsdag 17 december 2019

  Diefstal Duinrell

  Wassenaar - Op vrijdag 16 augustus wordt in attractiepark Duinrell in Wassenaar een speelautomaat opengebroken door een man en een vrouw.

  Wassenaar

  Woensdag 27 november 2019

  Diefstal Kruidvat

  Wassenaar - Op 30 juli en 20 augustus 2019 worden uit de Kruidvat aan de Langstraat in Wassenaar goederen zoals scheermesjes en opzetborstels gestolen door een man.

  Wassenaar

  Vrijdag 2 augustus 2019

  Diefstal speelgoedauto

  Wassenaar - Op vrijdag 10 juni komt een man het Shell tankstation aan de Rijksstraatweg binnen. Hij pakt een elektrische speelgoedauto op die daar als verkoopmodel staat uitgestald en loopt er zonder te betalen mee weg. De auto heeft een waarde van ruim 200 euro.

  Wassenaar

  Dinsdag 16 juli 2019

  Woninginbrekers Wassenaar

  Wassenaar - In de ochtend van dinsdag 7 mei werken twee mannen en een vrouw samen bij een inbraak in een woning aan de Teylingerhorstlaan in Wassenaar. De inbraak staat duidelijk op beeld dankzij de bewakingscamera's.

  Wassenaar

  Dinsdag 4 december 2018

  Diefstal pinpas / pinnen Lange Kerkdam Wassenaar

  Wassenaar - Op 1 september wordt van een bejaarde dame haar pinpas omgeruild door een zgn. behulpzame man in het Rabobankfiliaal aan de Lange Kerkdam in Wassenaar.

  Wassenaar

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Wassenaar

  Instellen

  Meer nieuws in Wassenaar

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement