Gezochte personen in Wassenaar

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Wassenaar of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Donderdag 3 september 2020

  Diefstal goederen uit parfumeriewinkel

  Wassenaar - Op zaterdag 25 april zag een medewerker van een parfumeriewinkel aan de Langstraat in Wassenaar, dat de producten in het schap van L'oreal producten plotseling leeg was, dit terwijl hij deze de vorige avond had aangevuld.

  Wassenaar

  Maandag 31 augustus 2020

  Aantreffen sieraden Wassenaar

  Wassenaar - Bij een onderzoek naar meerdere woninginbraken in Wassenaar zijn bij een verdachte verschillende van diefstal afkomstige voorwerpen en sieraden aangetroffen. In de uitzending worden beelden getoond van deze sieraden en goederen.

  Wassenaar

  Dinsdag 17 december 2019

  Diefstal Duinrell

  Wassenaar - Op vrijdag 16 augustus wordt in attractiepark Duinrell in Wassenaar een speelautomaat opengebroken door een man en een vrouw.

  Wassenaar

  Woensdag 27 november 2019

  Diefstal Kruidvat

  Wassenaar - Op 30 juli en 20 augustus 2019 worden uit de Kruidvat aan de Langstraat in Wassenaar goederen zoals scheermesjes en opzetborstels gestolen door een man.

  Wassenaar

  Dinsdag 4 december 2018

  Diefstal pinpas / pinnen Lange Kerkdam Wassenaar

  Wassenaar - Op 1 september wordt van een bejaarde dame haar pinpas omgeruild door een zgn. behulpzame man in het Rabobankfiliaal aan de Lange Kerkdam in Wassenaar.

  Wassenaar

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Wassenaar

  Instellen

  Meer nieuws in Wassenaar

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement