Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in L-buurt

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in L-buurt. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Donderdag 6 augustus 2015

  Restaurant Rechtstreeks
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 4 augustus 2015

  Op 4 augustus 2015 is het faillissement uitgesproken van Restaurant Rechtstreeks. Het insolventienummer is F.13/15/323. Restaurant Rechtstreeks is gevestigd in Amsterdam. Restaurant Rechtstreeks is actief in de branche Logies-, maaltijd- en drankverstrekking.

  Amsterdam » Nellestein » L-buurt » 1108DH
  Restaurant Rechtstreeks
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 4 augustus 2015

  Op 4 augustus 2015 is het faillissement uitgesproken van Restaurant Rechtstreeks. Het insolventienummer is F.13/15/324. Restaurant Rechtstreeks is gevestigd in Amsterdam. Restaurant Rechtstreeks is actief in de branche Logies-, maaltijd- en drankverstrekking.

  Amsterdam » Nellestein » L-buurt » 1108DH

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor L-buurt

  Instellen

  Buurten in Nellestein

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?