Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Klingelbeek e.o.

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Klingelbeek e.o.. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Vrijdag 21 december 2012

  B.V. Bpa Hes-West
  Laatste wijziging faillissement maandag 10 december 2012

  Op 10 december 2012 is het faillissement uitgesproken van Bv Bpa Hes-West. Het insolventienummer is F.16/12/794. Bv Bpa Hes-West is gevestigd in Arnhem. Bv Bpa Hes-West is actief in de branche Verhuur van en handel in onroerend goed.

  Arnhem » Klingelbeek e.o. » Klingelbeek » 6812AR

  Vrijdag 14 december 2012

  Bv Bpa Hes-West
  Laatste wijziging faillissement vrijdag 14 december 2012

  Op 14 december 2012 is het faillissement uitgesproken van Bv Bpa Hes-West. Het insolventienummer is F.05/12/851. Bv Bpa Hes-West is gevestigd in Arnhem. Bv Bpa Hes-West is actief in de branche Verhuur van en handel in onroerend goed.

  Arnhem » Klingelbeek e.o. » Klingelbeek » 6812AR

  Dinsdag 11 december 2012

  Tcn Arnhems Buiten B.V.
  Laatste wijziging faillissement woensdag 28 november 2012

  Op 28 november 2012 is het faillissement uitgesproken van Tcn Arnhems Buiten Bv. Het insolventienummer is F.16/12/732. Tcn Arnhems Buiten Bv is gevestigd in Arnhem. Tcn Arnhems Buiten Bv is actief in de branche Verhuur van en handel in onroerend goed.

  Arnhem » Klingelbeek e.o. » Klingelbeek » 6812AR

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Klingelbeek e.o.

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?