Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Klingelbeek e.o.

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Klingelbeek e.o.. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Klingelbeek e.o. op onderwerp:

  Dinsdag 17 april 2018

  Verdachten aangehouden dankzij oplettende omstanders en Find my iPhone app
  Politienieuws
  Dinsdag 17 april 2018 om 11:06

  Arnhem - De politie heeft maandagavond twee personen aangehouden voor diefstal en heling van een telefoon en een portemonnee. De verdachten, een 36-jarige man zonder vaste woonplaats en een 56-jarige man uit Arnhem konden snel worden opgespoord dankzij oplettende omstanders en de app ‘Find my Iphone’.

  Arnhem » Klingelbeek e.o. » Het Dorp / Mariëndaal

  Zaterdag 14 april 2018

  Twee motorrijders ernstig gewond bij ongevallen
  Politienieuws
  Zaterdag 14 april 2018 om 11:50

  Arnhem/De Glind - Vrijdagavond raakten bij afzonderlijke verkeersongevallen, in Arnhem op de A12 en in De Glind op de Kolfschoten, twee motorrijders ernstig gewond. Beiden zijn met een traumahelikopter naar het ziekenhuis overgebracht.

  Arnhem » Klingelbeek e.o. » Het Dorp / Mariëndaal
  Drie verdachten aangehouden voor handel in hennep
  Politienieuws
  Woensdag 14 februari 2018 om 15:50

  Arnhem Zutphen - In een langlopend onderzoek naar de handel in hennep zijn op dinsdag 13 februari drie verdachten aangehouden. De verdachten, een 28-jarige inwoner van Zutphen en twee inwoners van Arnhem van 30 en 35 jaar worden er van verdacht meerdere hennepkwekerijen en -stekkerijen te hebben gehad.

  Arnhem » Klingelbeek e.o. » Het Dorp / Mariëndaal

  Donderdag 30 november 2017

  Ben je net vrij…zit je weer vast
  Politienieuws
  Donderdag 30 november 2017 om 13:34

  Arnhem - Een 41-jarige Arnhemmer zit voorlopig vast voor fietsdiefstal. De man werd woensdag op heterdaad betrapt nadat hij met de lokfiets van de politie in zijn woonplaats aan de haal was gegaan. De man was naar eigen zeggen net een paar dagen vrij uit detentie voor fietsdiefstal.

  Arnhem » Klingelbeek e.o. » Het Dorp / Mariëndaal

  Donderdag 2 november 2017

  Arrestaties na ontdekking drugslab
  Politienieuws
  Donderdag 2 november 2017 om 15:31

  Zuidwolde/Arnhem - Na de ontdekking van een drugslab in Zuidwolde heeft de politie deze week twee Arnhemmers van 28 en 56 jaar en een 41-jarige Wageninger aangehouden. De drie worden onder meer verdacht van betrokkenheid bij de handel in en het vervaardigen van synthetische drugs.

  Arnhem » Klingelbeek » Het Dorp, Mariëndaal

  Donderdag 26 oktober 2017

  Politie Arnhem test inzet bodycams
  Politienieuws
  Donderdag 26 oktober 2017 om 13:12

  Arnhem - De politie in Arnhem-Noord start een proef met het dragen van bodycams in het Arnhemse uitgaansgebied. De bodycams worden voornamelijk ingezet door de Openbare Orde Teams (OOT) voor de handhaving van de openbare orde tijdens horecadiensten (vrijdag tot en met zondag). Het primaire doel van de proef is om te kijken of de inzet van bodycams bijdraagt aan een afname van overlast- en geweldsincidenten. De proef duurt tot maart 2018 en maakt onderdeel uit van diverse landelijke proeven met bodycams.

  Arnhem » Klingelbeek » Het Dorp, Mariëndaal

  Zondag 27 augustus 2017

  Met mes belaagd
  Politienieuws
  Zondag 27 augustus 2017 om 14:23

  Arnhem - Omstanders hebben zaterdagnacht een 42-jarige man overmeesterd, toen hij zijn (ex)partner mishandelde en bedreigde op het Gele Rijdersplein in Arnhem. De man is aangehouden door de politie; het mes dat hij bij zich had inbeslaggenomen.

  Arnhem » Klingelbeek » Het Dorp, Mariëndaal

  Dinsdag 10 januari 2017

  Zaken in Bureau GLD van 11 januari
  Politienieuws
  Dinsdag 10 januari 2017 om 08:51

  Harderwijk, Lichtenvoorde, Arnhem, Tiel, Ochten - Deze week in Bureau GLD weer zaken met goede camerabeelden. Bureau GLD wordt elke woensdagavond vanaf 17.20 uur (direct na het nieuws) elk uur uitgezonden op Omroep Gelderland en zal daarna elk uur worden herhaald.


  Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder 'Gezocht' of 'Vermist' op www.politie.nl. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto's van verdachte personen of aangetroffen goederen.

  Arnhem » Klingelbeek » Het Dorp, Mariëndaal

  Vrijdag 16 december 2016

  Controle ‘Ochtendgloren’
  Politienieuws
  Vrijdag 16 december 2016 om 16:29

  Arnhem - Duiven - Samenwerkende opsporingsdiensten hebben in de nacht van donderdag 15 op vrijdag 16 december 2016 op de rijksweg A12 ter hoogte van Arnhem en Duiven de controle ‘Ochtendgloren’ gehouden. Zij controleerden 315 voertuigen en 485 personen. In een auto is illegaal vuurwerk aangetroffen. Er zijn diverse openstaande boetes en belastingschulden geïnd.

  Arnhem » Klingelbeek » Het Dorp, Mariëndaal

  Woensdag 9 november 2016

  Opnieuw aanhoudingen in onderzoek hennepteelt en witwaspraktijken
  Politienieuws
  Woensdag 9 november 2016 om 14:58

  Nijmegen, Grave, Arnhem, Beuningen, Nieuwegein, Almere - De politie heeft de afgelopen weken opnieuw zeven verdachten in de leeftijd van 32 t/m 60 jaar aangehouden in het onderzoek naar hennepteelt, witwassen en valsheid in geschrifte. De aangehouden verdachten komen o.a. uit Nijmegen, Grave, Arnhem, Beuningen, Nieuwegein, Almere en Zevenaar. Bij de aanhoudingen zaten ook 2 vrouwen.

  Arnhem » Klingelbeek » Het Dorp, Mariëndaal

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Klingelbeek e.o.

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?