Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Nieuws over Klingelbeek e.o.

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Klingelbeek e.o.. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Klingelbeek e.o. op onderwerp:

  Ben je net vrij…zit je weer vast
  Donderdag 30 november 2017 om 13:34

  Arnhem - Een 41-jarige Arnhemmer zit voorlopig vast voor fietsdiefstal. De man werd woensdag op heterdaad betrapt nadat hij met de lokfiets van de politie in zijn woonplaats aan de haal was gegaan. De man was naar eigen zeggen net een paar dagen vrij uit detentie voor fietsdiefstal.

  ArnhemKlingelbeek e.o.Het Dorp / MariëndaalDiefstal
  Arrestaties na ontdekking drugslab
  Donderdag 2 november 2017 om 15:31

  Zuidwolde/Arnhem - Na de ontdekking van een drugslab in Zuidwolde heeft de politie deze week twee Arnhemmers van 28 en 56 jaar en een 41-jarige Wageninger aangehouden. De drie worden onder meer verdacht van betrokkenheid bij de handel in en het vervaardigen van synthetische drugs.

  ArnhemKlingelbeekHet Dorp, MariëndaalDrugs
  Politie Arnhem test inzet bodycams
  Donderdag 26 oktober 2017 om 13:12

  Arnhem - De politie in Arnhem-Noord start een proef met het dragen van bodycams in het Arnhemse uitgaansgebied. De bodycams worden voornamelijk ingezet door de Openbare Orde Teams (OOT) voor de handhaving van de openbare orde tijdens horecadiensten (vrijdag tot en met zondag). Het primaire doel van de proef is om te kijken of de inzet van bodycams bijdraagt aan een afname van overlast- en geweldsincidenten. De proef duurt tot maart 2018 en maakt onderdeel uit van diverse landelijke proeven met bodycams.

  ArnhemKlingelbeekHet Dorp, Mariëndaal
  Onderzoek naar autobrand, getuigen gezocht
  Dinsdag 17 oktober 2017 om 10:59

  Arnhem - Op de Arbeidstraat in de Arnhemse wijk Klarendal is maandagavond laat een auto uitgebrand. Op basis van een eerste onderzoek sluit de politie brandstichting niet uit en roept getuigen op te reageren.

  ArnhemKlingelbeekHet Dorp, MariëndaalBrand
  Kilometerslange achtervolging op de A28
  Vrijdag 13 oktober 2017 om 12:50

  Arnhem - Donderdagavond 12 oktober rond 23.00 uur heeft de politie een auto aangehouden na een lange achtervolging. De bestuurder, een 21-jarige man uit Helmond, en twee bijrijders zijn aangehouden.

  ArnhemKlingelbeekHet Dorp, MariëndaalInbraak
  Gewonde en brand bij verkeersongeval A12
  Dinsdag 3 oktober 2017 om 08:49

  Arnhem - Bij een verkeersongeval op de A12 bij Arnhem is maandagavond een gewonde gevallen. Bij het ongeval brak ook brand uit. Het verkeer op de A12 liep door het ongeval enkele uren vertraging op.

  ArnhemKlingelbeekHet Dorp, MariëndaalAanrijding met letsel
  Met mes belaagd
  Zondag 27 augustus 2017 om 14:23

  Arnhem - Omstanders hebben zaterdagnacht een 42-jarige man overmeesterd, toen hij zijn (ex)partner mishandelde en bedreigde op het Gele Rijdersplein in Arnhem. De man is aangehouden door de politie; het mes dat hij bij zich had inbeslaggenomen.

  ArnhemKlingelbeekHet Dorp, MariëndaalDrugs
  Politie pakt inbrekers op heterdaad dankzij getuige
  Vrijdag 4 augustus 2017 om 09:28

  Arnhem - Dankzij een alerte melder heeft de politie in de nacht van donderdag op vrijdag twee mannen uit Arnhem van 30 en 36 jaar op heterdaad aan kunnen houden. Beiden werden betrapt toen zij aan het inbreken waren op een bouwterrein aan de Grevelingen in Arnhem.

  ArnhemKlingelbeekHet Dorp, MariëndaalInbraak
  Vermissing 59-jarige Henk Bos uit Zwolle baart politie zorgen
  Woensdag 5 juli 2017 om 13:50

  Zwolle Arnhem - De politie in Zwolle onderzoekt de vermissing van Henk Bos. Henk Bos stapte afgelopen vrijdag in de trein naar Arnhem om zijn ligfiets op te halen maar hij kwam niet thuis. De politie vraagt het publiek nogmaals uit te kijken naar Henk.

  ArnhemKlingelbeekHet Dorp, MariëndaalVermissing
  Verdacht gedrag melden loont: Autokraker aangehouden na tip
  Donderdag 1 juni 2017 om 11:16

  Arnhem - Dankzij een alerte getuige heeft de politie in de nacht van woensdag op donderdag 1 juni een 30-jarige man uit Arnhem aangehouden op verdenking van inbraak in een auto.

  ArnhemKlingelbeekHet Dorp, MariëndaalDiefstal
  Zaken in Bureau GLD van 11 januari
  Dinsdag 10 januari 2017 om 08:51

  Harderwijk, Lichtenvoorde, Arnhem, Tiel, Ochten - Deze week in Bureau GLD weer zaken met goede camerabeelden. Bureau GLD wordt elke woensdagavond vanaf 17.20 uur (direct na het nieuws) elk uur uitgezonden op Omroep Gelderland en zal daarna elk uur worden herhaald.


  Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder 'Gezocht' of 'Vermist' op www.politie.nl. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto's van verdachte personen of aangetroffen goederen.

  ArnhemKlingelbeekHet Dorp, MariëndaalDiefstal
  Automobilist aangehouden na inrijden op agent
  Maandag 2 januari 2017 om 11:34

  Arnhem - Agenten hebben zondagavond op de A50, ter hoogte van de afslag Arnhem-Centrum, een 49-jarige automobilist uit Ede aangehouden nadat hij was ingereden op een agent die hem een stopteken had gegeven. De man wordt verdacht van poging tot doodslag.

  ArnhemKlingelbeekHet Dorp, MariëndaalAanrijding met letsel
  Controle ‘Ochtendgloren’
  Vrijdag 16 december 2016 om 16:29

  Arnhem - Duiven - Samenwerkende opsporingsdiensten hebben in de nacht van donderdag 15 op vrijdag 16 december 2016 op de rijksweg A12 ter hoogte van Arnhem en Duiven de controle ‘Ochtendgloren’ gehouden. Zij controleerden 315 voertuigen en 485 personen. In een auto is illegaal vuurwerk aangetroffen. Er zijn diverse openstaande boetes en belastingschulden geïnd.

  ArnhemKlingelbeekHet Dorp, MariëndaalVerkeersovertreding
  Opnieuw aanhoudingen in onderzoek hennepteelt en witwaspraktijken
  Woensdag 9 november 2016 om 14:58

  Nijmegen, Grave, Arnhem, Beuningen, Nieuwegein, Almere - De politie heeft de afgelopen weken opnieuw zeven verdachten in de leeftijd van 32 t/m 60 jaar aangehouden in het onderzoek naar hennepteelt, witwassen en valsheid in geschrifte. De aangehouden verdachten komen o.a. uit Nijmegen, Grave, Arnhem, Beuningen, Nieuwegein, Almere en Zevenaar. Bij de aanhoudingen zaten ook 2 vrouwen.

  ArnhemKlingelbeekHet Dorp, MariëndaalDrugs
  Politieman geslagen bij aanhouding verdachte van zware mishandeling
  Zaterdag 5 november 2016 om 12:29

  Arnhem, Varsseveld - Op het station van Arnhem is een 16-jarige jongen uit Harreveld aangehouden op verdenking van het plegen van een zware mishandeling op het station van Varsseveld. Bij zijn aanhouding heeft de 16-jarige ook nog een agent in het gezicht geslagen.

  ArnhemKlingelbeekHet Dorp, MariëndaalMishandeling
  Veroordeelde man aangehouden op CS Arnhem
  Donderdag 13 oktober 2016 om 09:22

  Arnhem - Het EVA-team van de politie Den Haag hield woensdag 12 oktober op het Centraal Station in Arnhem een man aan die gesignaleerd stond. Hij moet nog een gevangenisstraf van 120 dagen uitzitten.

  ArnhemKlingelbeekHet Dorp, MariëndaalOplichting
  Verdachten aangehouden dankzij stopheling.nl en opkopersregister
  Dinsdag 4 oktober 2016 om 15:15

  Arnhem, Zwolle, Eibergen - In drie verschillende zaken heeft de politie Oost-Nederland deze week verdachten kunnen betrappen op de verkoop van gestolen spullen dankzij stopheling.nl en het feit dat de politie regelmatig opkopersregisters controleert. Iedereen die gestolen spullen koopt, ook als je dat niet in de gaten hebt, maakt zich schuldig aan een strafbaar feit: heling! Gelukkig zijn er manieren om te voorkomen dat u dit overkomt.

  ArnhemKlingelbeekHet Dorp, MariëndaalDiefstal
  Vermist
  Donderdag 29 september 2016 om 15:58

  Arnhem - In een onderzoek naar de ernstige mishandeling van een 83-jarige Arnhemmer in mei van dit jaar heeft de politie een verdachte opgepakt. Het gaat om een 38-jarige vrouw, eveneens uit Arnhem.

  ArnhemKlingelbeekHet Dorp, MariëndaalMishandeling
  Man aangehouden op verdenking van inbraak in woning
  Vrijdag 16 september 2016 om 14:03

  Arnhem/Enschede - In de nacht van donderdag 15 op vrijdag 16 september is in een trein die stond op het spoorwegterrein aan de Veluwsestraat in Arnhem een 42-jarige man uit Enschede aangehouden. Hij wordt er van verdacht in maart jl. een woninginbraak te hebben gepleegd in Enschede.

  ArnhemKlingelbeekHet Dorp, MariëndaalInbraak
  Man opgepakt na wangedrag in de trein
  Vrijdag 26 augustus 2016 om 13:41

  Arnhem - Op het station in Arnhem heeft de politie donderdagavond laat een 24-jarige reiziger uit die stad aangehouden. De man had zich niet alleen misdragen in de trein maar toonde ook zijn geslachtsdeel aan NS-personeel en beledigde agenten.

  ArnhemKlingelbeekHet Dorp, Mariëndaal

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Klingelbeek e.o.

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk