Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Heesterakker

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Heesterakker. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Woensdag 31 oktober 2018

  Garage Kruburg
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 30 oktober 2018

  Op 30 oktober 2018 is het faillissement uitgesproken van Garage Kruburg. Het insolventienummer is F.01/18/301. Garage Kruburg is gevestigd in Nuenen. Garage Kruburg is actief in de branche Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s.

  Eindhoven » Stadsdeel Woensel-Noord » Heesterakker » 5632PG

  Woensdag 15 augustus 2018

  Steak&Dine B.V.
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 14 augustus 2018

  Op 14 augustus 2018 is het faillissement uitgesproken van Steak&Dine B.V.. Het insolventienummer is F.01/18/217. Steak&Dine B.V. is gevestigd in Son en Breugel. Steak&Dine B.V. is actief in de branche Logies-, maaltijd- en drankverstrekking.

  Eindhoven » Stadsdeel Woensel-Noord » Heesterakker » 5632MX

  Woensdag 13 april 2016

  Nu Wonen Eindhoven B.V.
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 12 april 2016

  Op 12 april 2016 is het faillissement uitgesproken van Nu Wonen Eindhoven B.V.. Het insolventienummer is F.01/16/0193. Nu Wonen Eindhoven B.V. is gevestigd in Eindhoven. Nu Wonen Eindhoven B.V. is actief in de branche Financiële instellingen.

  Eindhoven » Stadsdeel Woensel-Noord » Heesterakker » 5632PG

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Heesterakker

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?