Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Heesterakker

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Heesterakker. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Heesterakker op onderwerp:

  Donderdag 12 juni 2014

  Dronken automobiliste aangehouden
  Politienieuws
  Donderdag 12 juni 2014 om 14:19

  Eindhoven - De politie hield woensdagavond 11 juni rond 23.35 uur op de Italiƫlaan een 44-jarige automobiliste uit Eindhoven aan. Haar auto was hier tegen een boom aan gereden en zijzelf lag onder invloed, van vermoedelijk alcohol, op de achterbank van haar voertuig te slapen.

  Eindhoven » Stadsdeel Woensel-Noord » Heesterakker

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Heesterakker

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?