Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in De Heuvel en omgeving

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in De Heuvel en omgeving. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Woensdag 19 juli 2017

  Brasserie Nl B.V.
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 18 juli 2017

  Op 18 juli 2017 is het faillissement uitgesproken van Brasserie Nl B.V.. Het insolventienummer is F.09/17/261. Brasserie Nl B.V. is gevestigd in Leidschendam. Brasserie Nl B.V. is actief in de branche Logies-, maaltijd- en drankverstrekking.

  Leidschendam-Voorburg » De Heuvel en omgeving » De Heuvel » 2262HB
  Culicraft B.V.
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 18 juli 2017

  Op 18 juli 2017 is het faillissement uitgesproken van Culicraft B.V.. Het insolventienummer is F.09/17/262. Culicraft B.V. is gevestigd in Leidschendam. Culicraft B.V. is actief in de branche Financiële instellingen.

  Leidschendam-Voorburg » De Heuvel en omgeving » De Heuvel » 2262HB

  Donderdag 17 december 2015

  Kinderdagverblijf De Spetters
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 15 december 2015

  Op 15 december 2015 is het faillissement uitgesproken van Kinderdagverblijf De Spetters. Het insolventienummer is F.09/15/736. Kinderdagverblijf De Spetters is gevestigd in Leidschendam. Kinderdagverblijf De Spetters is actief in de branche Gezondheids- en welzijnszorg.

  Leidschendam-Voorburg » De Heuvel en omgeving » De Heuvel » 2262VV

  Zaterdag 27 oktober 2012

  Angelina Vof
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 23 oktober 2012

  Op 23 oktober 2012 is het faillissement uitgesproken van Angelina Vof. Het insolventienummer is F.09/12/768. Angelina Vof is gevestigd in Leidschendam. Angelina Vof is actief in de branche Vervoer en opslag.

  Leidschendam-Voorburg » De Heuvel en omgeving » De Heuvel » 2262VJ

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor De Heuvel en omgeving

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?