Bedrijven in De Heuvel en omgeving

Wil je weten welke bedrijven er in De Heuvel en omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in De Heuvel en omgeving.

Filter Filter

Donderdag 2 februari 2023

VictoriaCare
Opgericht in Januari 2023

De onderneming VictoriaCare is gevestigd op Burg Velthuijsenlaan 327 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Thuiszorg.

DHANYA Chemicals & Pharmaceuticals
Opgericht in Januari 2023

De onderneming DHANYA Chemicals & Pharmaceuticals is gevestigd op Burg Caan van Necklaan 446 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Groothandel in chemische grondstoffen en chemicaliën voor industriële toepassing.

Zorg bij Melisa
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Zorg bij Melisa is gevestigd op Amstelhof 193 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Gowings
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Gowings is gevestigd op Burg Caan van Necklaan 171 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

TATM
Opgericht in Januari 2023

De onderneming TATM is gevestigd op Burg Van Duyvendijklaan 101 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Maxima Autorijschool
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Maxima Autorijschool is gevestigd op Burg Van Duyvendijklaan 64 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche auto- en motorrijscholen.

Maandag 30 januari 2023

PriParcel B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap PriParcel B.V. is gevestigd op Burg Van Duyvendijklaan 63 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Woensdag 14 december 2022

Hedi Holding B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Hedi Holding B.V. is gevestigd op Burg Velthuijsenlaan 199 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Financiële holdings.

Donderdag 10 november 2022

Romans Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Romans Holding B.V. is gevestigd op Schout Van Eijklaan 212 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Compact Verhuizen B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Compact Verhuizen B.V. is gevestigd op Schout Van Eijklaan 212 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Verhuisvervoer.

Social Art
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma Social Art is gevestigd op Schout Van Eijklaan 168 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

FarahCares
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming FarahCares is gevestigd op Burg Caan van Necklaan 138 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Thuiszorg.

Amir All in one
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Amir All in one is gevestigd op Burg Caan van Necklaan 262 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Lucram Service & Dienstverlening
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Lucram Service & Dienstverlening is gevestigd op Schout Van Eijklaan 18 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Flores Dienstverlening
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Flores Dienstverlening is gevestigd op Amstelhof 255 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent