Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Langerak

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Langerak. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Woensdag 13 februari 2019

  Schadebedrijf Zwaard & Leeuw
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 12 februari 2019

  Op 12 februari 2019 is het faillissement uitgesproken van Schadebedrijf Zwaard & Leeuw. Het insolventienummer is F.16/19/72. Schadebedrijf Zwaard & Leeuw is gevestigd in Utrecht. Schadebedrijf Zwaard & Leeuw is actief in de branche Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s.

  Utrecht » Leidsche Rijn » Langerak » 3544PZ

  Donderdag 2 september 2010

  Makelaarskantoor In Onr.Gd. A. Van Osnabrugge & Zn
  Laatste wijziging faillissement woensdag 1 september 2010

  Op 1 september 2010 is de surseance uitgesproken van Makelaarskantoor In Onr.Gd. A. Van Osnabrugge & Zn. Het insolventienummer is S.16/10/39. Makelaarskantoor In Onr.Gd. A. Van Osnabrugge & Zn is gevestigd in Utrecht. Makelaarskantoor In Onr.Gd. A. Van Osnabrugge & Zn is actief in de branche Verhuur van en handel in onroerend goed.

  Utrecht » Leidsche Rijn » Langerak » 3544RD

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Langerak

  Instellen

  Buurten in Leidsche Rijn

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?