Bedrijven in Langerak

Wil je weten welke bedrijven er in Langerak zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Langerak.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Tild
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Tild is gevestigd op Koldijksterraklaan 210 te Utrecht en is actief in de branche Webportals.

Newtrom B.V.
Opgericht in Oktober 2018

De besloten vennootschap Newtrom B.V. is gevestigd op Akkrumerraklaan 102 te Utrecht en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

ABC Van der Ploeg Vastgoed B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap ABC Van der Ploeg Vastgoed B.V. is gevestigd op Langerakbaan 201 te Utrecht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

ABC Van der Ploeg-van Doorn Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap ABC Van der Ploeg-van Doorn Holding B.V. is gevestigd op Langerakbaan 201 te Utrecht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Prestige Roofing and Ground Specialist
Opgericht in April 2024

De onderneming Prestige Roofing and Ground Specialist is gevestigd op Woudsenderraklaan 48 te Utrecht en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

Glazenwasserij Jimmys
Opgericht in April 2024

De onderneming Glazenwasserij Jimmys is gevestigd op Langerakbaan 183Unit 1068 te Utrecht en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

KacperM
Opgericht in April 2024

De onderneming KacperM is gevestigd op Langerakbaan 183UNIT 1056 te Utrecht en is actief in de branche Koeriers.

Little Runa
Opgericht in April 2024

De onderneming Little Runa is gevestigd op Molenrakhof 13 te Utrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

LumenRisk Solutions
Opgericht in April 2024

De onderneming LumenRisk Solutions is gevestigd op Houtrakgracht 155 te Utrecht en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

TROM Concepts B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap TROM Concepts B.V. is gevestigd op Akkrumerraklaan 102 te Utrecht en is actief in de branche Financiële holdings.

Sluijk Construct
Opgericht in April 2024

De onderneming Sluijk Construct is gevestigd op Monnikeraklaan 22 te Utrecht en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

Tom de Coach
Opgericht in April 2024

De onderneming Tom de Coach is gevestigd op Akkrumerraklaan 102 te Utrecht en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Bureau Stormvogel
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Bureau Stormvogel is gevestigd op Stobberakplantsoen 54 te Utrecht en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Bravo Consultancy & Support
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Bravo Consultancy & Support is gevestigd op Langerakbaan 183Unitnummer 1 te Utrecht en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Athar
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Athar is gevestigd op Langerakbaan 183 te Utrecht en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

Buurten in Leidsche Rijn

Meer nieuws in Langerak

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement