Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Czaar Peterbuurt

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Czaar Peterbuurt gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Czaar Peterbuurt 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Czaar Peterbuurt

Dinsdag 5 februari 2019

Nieuw bedrijf The Trend Attendant
Nieuw bedrijf   Dinsdag 5 februari 2019 om 10:15

De onderneming The Trend Attendant is gevestigd op Czaar Peterstraat 197 te Amsterdam en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Nieuw bedrijf Instock B.V.
Nieuw bedrijf   Dinsdag 5 februari 2019 om 09:58

De besloten vennootschap Instock B.V. is gevestigd op Czaar Peterstraat 23B te Amsterdam en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Nieuw bedrijf Yoshion Europe B.V.
Nieuw bedrijf   Dinsdag 5 februari 2019 om 09:53

De besloten vennootschap Yoshion Europe B.V. is gevestigd op Kraijenhoffstraat 137A te Amsterdam en is actief in de branche Groothandel in huismeubilair.

Nieuw bedrijf Sales IT Better
Nieuw bedrijf   Dinsdag 5 februari 2019 om 09:47

De onderneming Sales IT Better is gevestigd op Kraijenhoffstraat 137A te Amsterdam en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Nieuw bedrijf Elisabeth Kummer
Nieuw bedrijf   Dinsdag 5 februari 2019 om 08:54

De onderneming Elisabeth Kummer is gevestigd op Kraijenhoffstraat 81 te Amsterdam en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Czaar Peterbuurt

Instellen

Feiten en statistieken Czaar Peterbuurt

Aantal inwoners Czaar Peterbuurt
1.965
Waarvan 65+
190 (9.7%)
Waarvan allochtoon (westers en niet westers)
910 (46.3%)
Meer weetjes en statistieken over Czaar Peterbuurt
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?