Slagers en poeliers in Amsterdam

Zoek je een slager of poelier in Amsterdam? Hieronder vind je een overzicht van alle slagers en poeliers in Amsterdam.

Filter Filter

Donderdag 1 januari 2015

Slagerij Meester
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij Meester is gevestigd op Bijlmerplein 87 te Amsterdam Zuidoost en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Horeca Slagerij
Opgericht in April 2013

De onderneming Horeca Slagerij "Rico" is gevestigd op Meteorenweg 262 te Amsterdam en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

V.O.F. Kema Vlees
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Kema Vlees is gevestigd op Kinkerstraat 182 te Amsterdam en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij Idsinga Louis Bouwmeesterstraat B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Slagerij Idsinga Louis Bouwmeesterstraat B.V. is gevestigd op Louis Bouwmeesterstraat 16- 18 te Amsterdam en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

C.J. van den Ban
Opgericht in April 2013

De onderneming C.J. van den Ban is gevestigd op Tussen Meer 337 te Amsterdam en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij "Kaddour" is gevestigd op Ooievaarsweg 12 te Amsterdam en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Keurslagerij Van Vliet
Opgericht in April 2013

De onderneming Keurslagerij Van Vliet is gevestigd op Marie Heinekenplein 12 te Amsterdam en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Halal Slagerij Marrakech
Opgericht in April 2013

De onderneming Halal Slagerij Marrakech is gevestigd op Javastraat 32H winkel te Amsterdam en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

V.O.F. Slagerij Bart Verkerk
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Slagerij Bart Verkerk is gevestigd op IJburglaan 651 te Amsterdam en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Buurtslagerij Aarse
Opgericht in April 2013

De onderneming Buurtslagerij Aarse is gevestigd op Mercuriusplein 5- 7 te Amsterdam en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Oz Kiliclar Kasabi
Opgericht in April 2013

De onderneming Oz Kiliclar Kasabi is gevestigd op Ferdinand Bolstraat 31 te Amsterdam en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij Beer
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij Beer is gevestigd op Hoofddorpweg 27 te Amsterdam en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij Zagora
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij Zagora is gevestigd op Eerste Van der Helststraat 54B te Amsterdam en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Keurslagerij Pouw
Opgericht in April 2013

De onderneming Keurslagerij Pouw is gevestigd op Haarlemmerdijk 95 te Amsterdam en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Islamitische Slagerij Tetouan
Opgericht in April 2013

De onderneming Islamitische Slagerij Tetouan is gevestigd op Hoekenes 15 te Amsterdam en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

 

Wijken in Amsterdam

Meer nieuws in Amsterdam

Snelheidscontroles Amsterdam

Flitser Burgemeester Röellstraat, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 23:00 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent