Bloemenwinkels in Groningen

Zoek je een bloemenwinkel in Groningen? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Groningen.

Filter

Zondag 9 december 2018

Druk met bloemen
Opgericht in november 2001

De onderneming Koning Longzorg is gevestigd op Wilgenroos 40 te Gieten en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

Groningen > Centrum > Binnenstad-Zuid > 9711AA

Donderdag 1 januari 2015

Tuinland Groningen
Opgericht in april 2013

De onderneming Tuinland Groningen is gevestigd op Peizerweg 91 te Groningen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Groningen > Hoogkerk e.o. > Peizerweg > 9727AH
Recreatiewinkel
Opgericht in april 2013

De onderneming Recreatiewinkel "De Dierenriem" is gevestigd op Dierenriemstraat 244 te Groningen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Groningen > Noordwest > Paddepoel-Noord > 9742AN
Stoffer Veurman Bloemen
Opgericht in april 2013

De onderneming Stoffer Veurman Bloemen is gevestigd op Verlengde Hereweg 49 te Groningen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Groningen > Helpman e.o. > Helpman > 9721AG
Brakema Bloemen Planten
Opgericht in april 2013

De onderneming Brakema Bloemen Planten is gevestigd op Korreweg 135 te Groningen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Groningen > Oud-Noord > Professorenbuurt > 9714AH
Bloemsierkunst Debby
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemsierkunst Debby is gevestigd op De Savornin Lohmanlaan 0t/o 80 te Groningen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Groningen > Helpman e.o. > Coendersborg > 9722HK
AABAEA Bloemstylist Hans Zijlstra
Opgericht in april 2013

De onderneming AABAEA Bloemstylist Hans Zijlstra is gevestigd op Eeldersingel 34 te Groningen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Groningen > Oud-Zuid > Badstratenbuurt > 9726AS
Jumper Noord B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Jumper Noord B.V. is gevestigd op Hereweg 53 te Groningen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Groningen > Oud-Zuid > Rivierenbuurt > 9725AB
Bloemenatelier In de Roos
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenatelier In de Roos is gevestigd op Overwinningsplein 70 te Groningen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Groningen > Zuidwest > Corpus den Hoorn > 9728GV
Huisdierenwereld
Opgericht in april 2013

De onderneming Huisdierenwereld is gevestigd op Helperplein 5-7 te Groningen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Groningen > Helpman e.o. > Helpman > 9721CX
Bloemen Mozaïek Paddepoel
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemen Mozaïek Paddepoel is gevestigd op Dierenriemstraat 108 te Groningen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Groningen > Noordwest > Paddepoel-Noord > 9742AK
Bloemenmozaiek M. Kuipers
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenmozaiek M. Kuipers is gevestigd op Van Lenneplaan 115/1 te Groningen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Groningen > Helpman e.o. > De Wijert > 9721PE
Bloemen Mozaiek
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemen Mozaiek is gevestigd op Kajuit 254 te Groningen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Groningen > Noorddijk e.o. > Lewenborg-Noord > 9733CS
Bloemen Mozaiek
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemen Mozaiek is gevestigd op Zuiderweg 20a te Groningen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Groningen > Hoogkerk e.o. > Hoogkerk Dorp > 9745AD
Aroen's Bouquetterie
Opgericht in april 2013

De onderneming Aroen's Bouquetterie is gevestigd op Stoepemaheerd 46a te Groningen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Groningen > Noordoost > Beijum-West > 9737TM

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Groningen

Instellen

Meer nieuws in Groningen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement