Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in gemeente Ridderkerk

Ook zo benieuwd wat er allemaal in gemeente Ridderkerk gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over gemeente Ridderkerk 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Ridderkerk

Laatste uur

Nieuw bedrijf evitand
Nieuw bedrijf   28 minuten geleden

De onderneming evitand is gevestigd op Westmolendijk 10 te Ridderkerk en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

Nieuw bedrijf Van Vliet Tuin en Klus
Nieuw bedrijf   30 minuten geleden

De onderneming Van Vliet Tuin en Klus is gevestigd op Kerkweg 101 te Ridderkerk en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Nieuw bedrijf Minoumi
Nieuw bedrijf   46 minuten geleden

De onderneming Minoumi is gevestigd op Klooslaan 5 te Ridderkerk en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Nieuw bedrijf Inspiratiepunt
Nieuw bedrijf   53 minuten geleden

De onderneming Inspiratiepunt is gevestigd op Spuistraat 495 te Ridderkerk en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Vannacht

112 melding Ambulance naar Goudenregenplantsoen in Ridderkerk
112 melding   6 uur en 11 minuten geleden

In de nacht van dinsdag op woensdag 23 mei 2018 om 02:46 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Goudenregenplantsoen te Ridderkerk.

112 melding Ambulance naar Torenmolen in Ridderkerk
112 melding   7 uur en 13 minuten geleden

In de nacht van dinsdag op woensdag 23 mei 2018 om 01:45 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Torenmolen te Ridderkerk.

112 melding Ambulance naar Klooslaan in Ridderkerk
112 melding   7 uur en 48 minuten geleden

In de nacht van dinsdag op woensdag 23 mei 2018 om 01:10 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Klooslaan te Ridderkerk.

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Ridderkerk

Instellen

Feiten en statistieken Ridderkerk

Aantal inwoners Ridderkerk
45.097
Waarvan 65+
10.798 (23.9%)
Waarvan allochtoon (westers en niet westers)
7.752 (17.2%)
Meer weetjes en statistieken over Ridderkerk
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk