Gezochte personen in Ridderkerk

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Ridderkerk of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Donderdag 19 november 2020

  Getuigen gezocht dodelijke schietpartij Ridderkerk

  Ridderkerk - De 30-jarige Aziz uit Oud-Beijerland overleefde de schietpartij niet die op de Amerstraat in Ridderkerk op zaterdagmiddag 17 oktober rond 15.15 uur plaatsvond. Een team van twintig rechercheurs doet onderzoek en komt graag in contact met getuigen of andere mensen die meer weten over deze schietpartij. Alle informatie, hoe klein of onbelangrijk het soms ook lijkt, is welkom.

  Ridderkerk

  Donderdag 28 mei 2020

  Wie herkent verdachte poging doodslag?

  Ridderkerk - In de vroege ochtend van woensdag 15 april kreeg een 54-jarige inwoner uit Ridderkerk de schrik van zijn leven. Rond half zeven ging de man naar zijn werk. Vlak bij zijn woning aan de Ringdijk, werd hij belaagd door een getinte man, die een zwarte hoodie droeg met capuchon. De man richtte een vuurwapen op de Ridderkerker en haalde trekker over. Het wapen weigerde waarna een worsteling ontstond en het slachtoffer met het wapen een klap op zijn hoofd kreeg.

  Ridderkerk

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Ridderkerk

  Instellen

  Meer nieuws in Ridderkerk

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement