Bloemenwinkels in Ridderkerk

Zoek je een bloemenwinkel in Ridderkerk? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Ridderkerk.

Filter

Donderdag 1 januari 2015

De Bloemenjungle B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap De Bloemenjungle B.V. is gevestigd op Oosterparkweg 15 te Ridderkerk en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Ridderkerk > Oost > Oost > 2986AJ
Henk van Os Dierenspeciaalzaak B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Henk van Os Dierenspeciaalzaak B.V. is gevestigd op Ringdijk 26-28 te Ridderkerk en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Ridderkerk > Centrum > Centrum > 2981EW
Bloemisterij J. van der Waal & Zn.
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemisterij J. van der Waal & Zn. is gevestigd op Kerkweg 58 te Ridderkerk en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Ridderkerk > Oost > Oost > 2985AV
Handelsonderneming Aart B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Handelsonderneming Aart B.V. is gevestigd op de Wetstraat 113 te Ridderkerk en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Ridderkerk > Bolnes > Bolnes > 2987AB
(Bloemsierkunst Magnifica) Treetops
Opgericht in april 2013

De onderneming (Bloemsierkunst Magnifica) Treetops is gevestigd op Olmenlaan 30 te Ridderkerk en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Ridderkerk > West > West > 2982CP
Vonk Diervoeders Bolnes V.O.F.
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Vonk Diervoeders Bolnes V.O.F. is gevestigd op Vechtstraat 7 te Ridderkerk en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Ridderkerk > Bolnes > Bolnes > 2987CX
Plantenbeurs Ridderkerk
Opgericht in april 2013

De onderneming Plantenbeurs Ridderkerk is gevestigd op Ridderhof 8 te Ridderkerk en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Ridderkerk > Centrum > Centrum > 2981ET
De Plantenhal Ridderkerk
Opgericht in april 2013

De onderneming De Plantenhal Ridderkerk is gevestigd op Benedenrijweg 463 te Ridderkerk en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Ridderkerk > Bolnes > Bolnes > 2987VA
Het Smousje
Opgericht in april 2013

De onderneming Het Smousje is gevestigd op De Genestetstraat 42 te Ridderkerk en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Ridderkerk > Oost > Oost > 2985CG
Delmu
Opgericht in april 2013

De onderneming Delmu is gevestigd op Prinses Margrietstraat 24 te Ridderkerk en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Ridderkerk > Slikkerveer > Slikkerveer > 2983EH
Marco's Bloemen- en Plantenhoek
Opgericht in april 2013

De onderneming Marco's Bloemen- en Plantenhoek is gevestigd op Ringdijk 13 te Ridderkerk en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Ridderkerk > Centrum > Centrum > 2981EV
Visser Plant Select
Opgericht in april 2013

De onderneming Visser Plant Select is gevestigd op Pruimendijk 172 te Ridderkerk en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Ridderkerk > Rijsoord > Rijsoord > 2989AL
Sander's Hengelsport
Opgericht in april 2013

De onderneming Sander's Hengelsport is gevestigd op Noordenweg 81-83 te Ridderkerk en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Ridderkerk > Donkersloot > Donkersloot > 2984AG
C. van Engelen h.o.d.n. Pet's Place
Opgericht in april 2013

De onderneming C. van Engelen h.o.d.n. Pet's Place is gevestigd op Jan Steenstraat 19-21 te Ridderkerk en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Ridderkerk > Centrum > Centrum > 2981EG

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Ridderkerk

Instellen

Meer nieuws in Ridderkerk

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement