Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Centrum

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Centrum gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Centrum 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Centrum

Vanmorgen

Woning 't Bastion 43 Roermond
Binnenkijken bij   8 uur en 34 minuten geleden

Het adres van deze woning uit 2019 is 't Bastion 43 te Roermond. Het pand heeft een oppervlakte van 89m² en heeft 1 kamers kamers. De geschatte waarde van deze woning is € 260.000.

Woning Roerzicht 30 Roermond
Binnenkijken bij   8 uur en 51 minuten geleden

Het adres van deze woning uit 1954 is Roerzicht 30 te Roermond. Het pand heeft een oppervlakte van 190m² en een perceeloppervlakte van 398m² en heeft 6 kamers kamers waarvan 5 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 449.500.

Woning Paredisstraat 15 Roermond
Binnenkijken bij   8 uur en 53 minuten geleden

Het adres van deze woning uit 1862 is Paredisstraat 15 te Roermond. Het pand heeft een oppervlakte van 116m² en heeft 4 kamers kamers waarvan 2 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 199.000.

Woning Swalmerstraat 15 Roermond
Binnenkijken bij   8 uur en 54 minuten geleden

Het adres van deze woning uit 1860 is Swalmerstraat 15 te Roermond. Het pand heeft een oppervlakte van 145m² en een perceeloppervlakte van 202m² en heeft 6 kamers kamers waarvan 4 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 325.000.

Nieuw bedrijf Coöperatie Erfgoed Limburg U.A.
Nieuw bedrijf   9 uur en 15 minuten geleden

De onderneming Coöperatie Erfgoed Limburg U.A. is gevestigd op Steegstraat 5 te Roermond en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Nieuw bedrijf De Knopendoos B.V.
Nieuw bedrijf   9 uur en 31 minuten geleden

De besloten vennootschap De Knopendoos B.V. is gevestigd op Pollartstraat 1A te Roermond en is actief in de branche Niet-gespecialiseerde handelsbemiddeling.

Nieuw bedrijf Doe maar gewichtig
Nieuw bedrijf   9 uur en 53 minuten geleden

De onderneming Doe maar gewichtig is gevestigd op Munsterplein 24 te Roermond en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

Nieuw bedrijf MandersRoncken maatwerk
Nieuw bedrijf   10 uur en 31 minuten geleden

De onderneming MandersRoncken maatwerk is gevestigd op Hamstraat 6A te Roermond en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Centrum

Instellen

Feiten en statistieken Centrum

Aantal inwoners Centrum
9.725
Waarvan 65+
2.650 (27.2%)
Waarvan allochtoon (westers en niet westers)
2.015 (20.7%)
Meer weetjes en statistieken over Centrum
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk