Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Noordoost

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Noordoost gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Noordoost 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Noordoost

Laatste uur

Nieuw bedrijf Jasper Verbeek
Nieuw bedrijf   17 minuten geleden

De onderneming Jasper Verbeek is gevestigd op Hijmans van den Berghln 186 te Utrecht en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Nieuw bedrijf FTA Investments B.V.
Nieuw bedrijf   20 minuten geleden

De besloten vennootschap FTA Investments B.V. is gevestigd op Hopakker 12 te Utrecht en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Nieuw bedrijf BalanceBuddy
Nieuw bedrijf   26 minuten geleden

De onderneming BalanceBuddy is gevestigd op Van Lieflandlaan 104 te Utrecht en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Nieuw bedrijf Sinext
Nieuw bedrijf   49 minuten geleden

De onderneming Sinext is gevestigd op Bollenhofsestraat 131 te Utrecht en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

112 melding Ambulance naar Merelstraat in Utrecht
112 melding   50 minuten geleden

Op 23 mei 2018 om 08:20 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Merelstraat 16 te Utrecht.

Nieuw bedrijf Roaring Productions
Nieuw bedrijf   52 minuten geleden

De onderneming Roaring Productions is gevestigd op Lauwerecht 42 te Utrecht en is actief in de branche Facilitaire activiteiten voor film- en televisieproductie.

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Noordoost

Instellen

Feiten en statistieken Noordoost

Aantal inwoners Noordoost
38.000
Waarvan 65+
3.625 (9.5%)
Waarvan allochtoon (westers en niet westers)
7.825 (20.6%)
Meer weetjes en statistieken over Noordoost
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk