Bedrijven in Noordoost

Wil je weten welke bedrijven er in Noordoost zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Noordoost.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

toegepaste tekst
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming toegepaste tekst is gevestigd op Kwartelstraat 29 te Utrecht en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Stichting Brouwerij de Boom
Opgericht in November 2022

De stichting Stichting Brouwerij de Boom is gevestigd op Jacob van der Borchstr 45BS te Utrecht en is actief in de branche Vervaardiging van bier.

Alinda van Helden
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Alinda van Helden is gevestigd op J.D. van der Waalsstraat 9 te Utrecht en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

M Speel Consultancy
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming M Speel Consultancy is gevestigd op Lakenvelderstraat 37 te Utrecht en is actief in de branche Accountants-administratieconsulenten.

Unison Digital
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Unison Digital is gevestigd op Biltstraat 66BSA te Utrecht en is actief in de branche Reclamebureaus.

Appeltje Eitje Service
Opgericht in November 2022

De onderneming Appeltje Eitje Service is gevestigd op Willem van Noortplein 8 te Utrecht en is actief in de branche Eventcatering.

Investio Futura B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Investio Futura B.V. is gevestigd op Duifstraat 13 te Utrecht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Utrechtse Schade Advocaten B.V.
Opgericht in Januari 2012

De besloten vennootschap Utrechtse Schade Advocaten B.V. is gevestigd op Willem Barentszstraat 33 te Utrecht.

Stichting Kerk Aan De Gracht
Opgericht in November 2022

De stichting Stichting Kerk Aan De Gracht is gevestigd op Mr. Tripkade 4 te Utrecht en is actief in de branche Religieuze organisaties.

Zuivergroen Co?peratie U.A.
Opgericht in November 2022

De onderneming Zuivergroen Co?peratie U.A. is gevestigd op Jan van den Doemstraat 4 te Utrecht en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Praktijk Kiem
Opgericht in November 2022

De onderneming Praktijk Kiem is gevestigd op Nieuwe Koekoekstraat 85 te Utrecht en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

NM Installaties
Opgericht in December 2022

De onderneming NM Installaties is gevestigd op Dr. J.P. Thijsselaan 59 te Utrecht en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor algemeen gebruik en machine-onderdelen (geen gereedschap).

Eva Procee
Opgericht in December 2022

De onderneming Eva Procee is gevestigd op Regentesselaan 2 te Utrecht en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

merelvanreenen
Opgericht in December 2022

De onderneming merelvanreenen is gevestigd op Adelaarstraat 110BS te Utrecht en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Lazonder Paramedisch advies en coaching
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Lazonder Paramedisch advies en coaching is gevestigd op Lamerislaan 17 te Utrecht en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

 

Buurten in Noordoost

Meer nieuws in Noordoost

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent