Nieuws over Bloemenbuurt Noord

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Bloemenbuurt Noord. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter

Zaterdag 20 februari 2021

Getuigenoproep: explosie Dotterbloemstraat in Amsterdam-Noord
Politienieuws
Zaterdag 20 februari 2021 om 13:07

Amsterdam - In de nacht van vrijdag 19 februari op zaterdag 20 februari 2021 heeft rond 00.55 uur een explosie plaatsgevonden bij een filiaal van een pizzaketen aan de Dotterbloemstraat in Amsterdam-Noord. In het onderzoek naar de explosie, vermoedelijk veroorzaakt door een vuurwerkprojectiel, is de recherche op zoek naar getuigen en/of camerabeelden.

Amsterdam > Volewijck > Bloemenbuurt Noord

Maandag 4 januari 2021

Getuigen gezocht van explosie bij fastfoodketen in Noord
Politienieuws
Maandag 4 januari 2021 om 11:21

Amsterdam - Bewoners van de Dotterbloemstraat in Amsterdam Noord werden zondagochtend 3 januari 2021 rond 05.25 uur opgeschrikt door een harde knal. Toen agenten arriveerden, troffen zij op de locatie een zwaar beschadigd pand van een fastfoodketen aan. Bij de explosie raakte niemand gewond en ontstond vooral schade aan de voorzijde van het pand.

Amsterdam > Volewijck > Bloemenbuurt Noord

Woensdag 9 december 2020

Man aangehouden voor schieten in een woning
Politienieuws
Woensdag 9 december 2020 om 15:55

Amsterdam - Op zaterdag 5 december werd in een woning aan de Dotterbloemstraat met een handvuurwapen een aantal schoten gelost. Hierbij raakte niemand gewond. Eén van de bewoners zou fysiek zijn mishandeld en met het vuurwapen bedreigd. De vermeende schutter zou samen met anderen te gast zijn in de woning. Na het schieten, de mishandeling en de bedreiging zou de verdachte de woning hebben verlaten. De recherche nam de zaak in behandeling en wist de identiteit van de bewuste verdachte te achterhalen. Teneinde dit rustig te kunnen zijn we wat terughoudend geweest met berichtgeving over dit incident. De verdachte heeft zich gisteren, rond het middaguur, op een politiebureau gemeld en werd direct buiten heterdaad aangehouden. De 32-jarige verdachte is in verzekering gesteld. Het vuurwapen waarmee zou zijn geschoten, is nog niet gevonden.

Amsterdam > Volewijck > Bloemenbuurt Noord

Woensdag 18 november 2020

Politie zoekt getuigen straatroof Schoenerstraat
Politienieuws
Woensdag 18 november 2020 om 13:03

Amsterdam - Op maandag 17 november rond 20.30 uur heeft er een straatroof plaatsgevonden op de Schoenerstraat in Amsterdam Noord. De verdachte reed op een witte opvallende VanMoof fiets. Recherche vraagt getuigen zich te melden.

Amsterdam > Volewijck > Bloemenbuurt Noord

Donderdag 1 augustus 2019

Getuigenoproep gewelddadige beroving Pinksterbloemstraat
Politienieuws
Donderdag 1 augustus 2019 om 13:58

Amsterdam - In de nacht van 31 juli op 1 augustus heeft er een gewelddadige straatroof plaatsgevonden in de Pinksterbloemstraat. De politie is op zoek naar getuigen.

Amsterdam > Volewijck > Bloemenbuurt Noord

Dinsdag 9 oktober 2018

Auto rijdt door na aanrijding met snorfiets
Politienieuws
Dinsdag 9 oktober 2018 om 11:55

Amsterdam - Op maandagavond 8 oktober vindt rond 21.15 uur op de kruising tussen de Floraweg en de Klaprozenweg in Amsterdam-Noord een aanrijding plaats tussen een personenauto en een snorfiets. Twee personen op de snorfiets raken daarbij ernstig gewond. De bestuurder van de personenauto rijdt na de aanrijding door. De politie is op zoek naar getuigen van de aanrijding en roept de bestuurder van de auto op zich bij de politie te melden.

Amsterdam > Volewijck > Bloemenbuurt Noord

Maandag 29 januari 2018

Inbreker op heterdaad aangehouden
Politienieuws
Maandag 29 januari 2018 om 15:49

Amsterdam - In de vroege ochtend van maandag 29 januari 2018 heeft de politie een 20-jarige inbreker aangehouden op het Noorderpark in Amsterdam.

Amsterdam > Volewijck > Bloemenbuurt Noord

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Bloemenbuurt Noord

Instellen

Buurten in Volewijck

Meer nieuws in Bloemenbuurt Noord

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement