Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Maasland

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Maasland. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Maasland op onderwerp:

  Zondag 1 juli 2018

  Man aangehouden voor brandstichting
  Politienieuws
  Zondag 1 juli 2018 om 12:52

  Maasland - Agenten surveilleerden zondagochtend 1 juli omstreeks 04:30 uur en ontdekten brand op een boot, die aan de Noordvliet Noordzijde in Maassluis lag. Korte tijd later hielden agenten op de Delkamp een 22-jarige man uit Maasland aan voor brandstichting. De politie onderzoekt het incident.

  Midden-Delfland » Maasland » Maasland

  Zaterdag 30 juni 2018

  Politie onderzoekt brandstichtingen in Maasland
  Politienieuws
  Zaterdag 30 juni 2018 om 18:57

  Maasland - De politie onderzoekt meerdere brandstichtingen in Maasland. In de nacht van vrijdag op zaterdag 30 juni omstreeks 5:15 uur kreeg de politie melding dat een kap van een boot die aan de Trekkade lag in de brand stond. Twee personen lagen in die boot te slapen. De brand werd gelukkig op tijd ontdekt door de slapende eigenaar. Hij kon de brand zelfstandig blussen.

  Midden-Delfland » Maasland » Maasland

  Donderdag 28 juli 2016

  Fietser overleden na aanrijding
  Politienieuws
  Donderdag 28 juli 2016 om 16:33

  Maasland - Op de Trekkade kregen twee fietsers op donderdagmiddag 28 juli een aanrijding. Eén van de fietsers raakte te water en overleed, ondanks inspanningen van de hulpdiensten.

  Midden-Delfland » Maasland » Maasland

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Maasland

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?