Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Nolensbuurt

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Nolensbuurt. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Nolensbuurt op onderwerp:

  Dinsdag 26 juni 2018

  Daders Mgr Nolenslaan Schiedam mogelijk ook betrokken bij ontvoering
  Politienieuws
  Dinsdag 26 juni 2018 om 11:23

  Schiedam - Een gezin aan de Monseigneur Nolenslaan in Schiedam werd donderdag op vrijdagnacht 15 juni opgeschrikt door harde knallen. Er bleek op hun woning te zijn geschoten. Ook vonden toegesnelde agenten een handgranaat op het balkon. De politie is een grootschalig onderzoek gestart en hieruit is naar voren gekomen dat een andere bewoner aan de Mgr Nolenslaan twee weken eerder is ontvoerd. Niet uitgesloten wordt dat de schoten en de granaat voor hem bedoeld waren in plaats van het getroffen gezin. Er is vrijdag een mobiele camera unit geplaatst in de Mgr Nolenslaan, dit in verband met de veiligheid van de bewoners. Daarnaast besloot de burgemeester van Schiedam dat de man voorlopig niet meer aan de Mgr Nolenslaan mag wonen en komen. Hij heeft een woon- en gebiedsverbod.

  Schiedam » Nieuwland » Nolensbuurt

  Maandag 18 juni 2018

  Update: Gezin Schiedam was mogelijk niet doelwit
  Politienieuws
  Maandag 18 juni 2018 om 16:46

  Schiedam - Een gezin aan de Monseigneur Nolenslaan in Schiedam kreeg donderdagnacht de schrik van z’n leven toen het rond 01.30 uur wakker werd van een harde knal. Er bleek op hun woning te zijn geschoten. De politie die direct ter plaatse kwam, vond ook een handgranaat op het balkon. De daders hebben vermoedelijk het verkeerde huis getroffen. Naar de dader(s) wordt gezocht. De politie is een grootschalig onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

  Schiedam » Nieuwland » Nolensbuurt

  Maandag 11 september 2017

  Beroving met vuurwapen voor paar Louboutins
  Politienieuws
  Maandag 11 september 2017 om 12:25

  Schiedam - Niet alleen vrouwen vinden een paar Louboutins ‘to die for’. Afgelopen nacht dreven deze schoenen een paar mannen op de Noordvestsingel in Schiedam tot een gewapende overval. Er werd zelfs een schot gelost. Gelukkig raakte hierbij niemand gewond.

  Schiedam » Nieuwland » Nolensbuurt

  Maandag 6 februari 2017

  Notoire benzinedief aangehouden Schiedam
  Politienieuws
  Maandag 6 februari 2017 om 15:10

  Schiedam - Een 41-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is zaterdagochtend aangehouden voor het veelvuldig tanken zonder te betalen. Surveillerende agenten herkenden de auto vanuit een intern opsporingsbericht en zetten de bestuurder op de Nieuwe Damlaan aan de kant.

  Schiedam » Nieuwland » Nolensbuurt

  Donderdag 4 september 2014

  Twee aanhoudingen na straatroof Schiedam
  Politienieuws
  Donderdag 4 september 2014 om 23:35

  Schiedam - De politie heeft donderdagavond 4 september 2014 om 22:45 uur op de Nieuwe Damlaan twee mannen aangehouden die kort ervoor op de Vendelhof een 45-jarige Schiedammer van meerdere mobiele telefoons zouden hebben beroofd.

  Schiedam » Nieuwland » Nolensbuurt

  Maandag 17 februari 2014

  Politie zoekt getuigen én beelden na schietincident Schiedam
  Politienieuws
  Maandag 17 februari 2014 om 15:51

  Schiedam - Schiedam – De politie is in het onderzoek naar het dodelijke schietincident van 11 februari in de Van Heuven Goedhartstraat in Schiedam, nog op zoek naar specifieke getuigen. Kort nadat het schietincident plaatsvond, verzamelde een groot aantal mensen zich in de straat om te kijken wat er aan de hand was. Mogelijk heeft iemand van hen daar iets gezien of gehoord dat van belang is voor het onderzoek.

  Schiedam » Nieuwland » Nolensbuurt

  Woensdag 16 oktober 2013

  Verdachten aangehouden voor schietincident
  Politienieuws
  Woensdag 16 oktober 2013 om 15:35

  Schiedam - Schiedam - Politiemensen hebben woensdagmorgen, om ongeveer 05.00 uur twee mannen aangehouden naar aanleiding van een melding over schoten. Een van de twee is inmiddels heengezonden, hij bleek niets met de zaak te maken te hebben.

  Schiedam » Nieuwland » Nolensbuurt

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?