Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Meerzicht-West

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Meerzicht-West. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Meerzicht-West op onderwerp:

  Woensdag 19 december 2018

  100 kilo illegaal vuurwerk gevonden na melding schietincident
  Politienieuws
  Woensdag 19 december 2018 om 08:34

  Zoetermeer - Agenten van het politieteam Zoetermeer hebben maandagavond 17 december zo’n 100 kilo illegaal vuurwerk aangetroffen in een kelderbox aan het Hoevenbos. Dit gebeurde nadat de agenten afkwamen op een melding dat er schoten gehoord zouden zijn in de omgeving van een kelderbox in een flatgebouw.

  Zoetermeer » Meerzicht » Meerzicht-West

  Maandag 24 april 2017

  Verwarde man (32) vernielt auto's en verwondt agenten
  Politienieuws
  Maandag 24 april 2017 om 12:24

  Zoetermeer - Zaterdagavond 22 april omstreeks 23:00 uur meldde een getuige dat een verwarde man commotie veroorzaakte in een woning aan de Bagijnenwaard. Met de goederen die hij uit een woning gooide, vernielde hij twee auto’s. Agenten hielden de 32-jarige man, zonder vast woonadres, aan. Hierbij verwondde en bedreigde hij politieagenten.

  Zoetermeer » Meerzicht » Meerzicht-West

  Maandag 20 april 2015

  Dinsdag in Team West
  Politienieuws
  Maandag 20 april 2015 om 08:12

  Zoetermeer, Den Haag, Delft, Ter Heijde - De hulp van de kijkers is ook deze week weer nodig bij het oplossen van een aantal misdrijven uit de regio. Dinsdag 21 april komen –onder voorbehoud- in het regionale opsporingsprogramma Team West de volgende zaken aan bod:

  Zoetermeer » Meerzicht » Meerzicht-West

  Woensdag 8 april 2015

  Gewonde Zoetermeerse blijkt bestuurder
  Politienieuws
  Woensdag 8 april 2015 om 15:05

  Zoetermeer - Eén van de drie Zoetermeerse slachtoffers die in de nacht van zondag op maandag 6 april rond 3.30 uur zwaargewond raakten bij aan eenzijdig ongeval blijkt na onderzoek de bestuurder te zijn van het voertuig.

  Zoetermeer » Meerzicht » Meerzicht-West

  Dinsdag 6 januari 2015

  Agressieve winkeldief aangehouden
  Politienieuws
  Dinsdag 6 januari 2015 om 08:35

  Zoetermeer - Maandagavond 5 januari werd in een supermarkt aan de Middelwaard een 39-jarige man uit Zoetermeer aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. De man verzette zich hevig bij de aanhouding.

  Zoetermeer » Meerzicht » Meerzicht-West

  Vrijdag 14 november 2014

  Hennepkwekerij in woning
  Politienieuws
  Vrijdag 14 november 2014 om 08:50

  Zoetermeer - Politieagenten ontdekten donderdag 13 november om 13.30 uur op het Eesterwaard een hennepkwekerij. Agenten namen 385 planten inbeslag.

  Zoetermeer » Meerzicht » Meerzicht-West

  Dinsdag 9 september 2014

  Politie waarschuwt scooterrijders voor WOK-status
  Politienieuws
  Dinsdag 9 september 2014 om 10:47

  Den Haag, Leiden, Westland, Duin- en Bollenstreek, Zoetermeer - De politie wil scooterrijders waarschuwen voor een aangepaste regelgeving met betrekking tot het opvoeren van (snor-)scooters. De regelgeving is met ingang van 1 juli 2014 aangepast, wat betekent dat personen met opgevoerde scooters eerder een Wachten Op Keuring (WOK)-status krijgen.

  Zoetermeer » Meerzicht » Meerzicht-West

  Zondag 31 augustus 2014

  'Gewapend' uit eten
  Politienieuws
  Zondag 31 augustus 2014 om 12:22

  Zoetermeer - Een 29-jarige man uit Berkel en Rodenrijs belandde tijdens een etentje in een politiecel. De man zat 'gewapend' aan tafel. Enkele agenten die in hun vrije tijd ook een hapje nuttigden, zagen de gewapende man en reageerden alert.

  Zoetermeer » Meerzicht » Meerzicht-West

  Zondag 27 april 2014

  Woninginbreker aangehouden
  Politienieuws
  Zondag 27 april 2014 om 09:30

  Zoetermeer - Een 33-jarige woninginbreker uit Nijmegen probeerde vrijdag 25 april zijn geluk wellicht in een andere regio, maar werd op heterdaad aangehouden toen hij probeerde in te breken in een woning aan de Kuiperberg.

  Zoetermeer » Meerzicht » Meerzicht-West

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Meerzicht-West

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?