Bedrijven in postcodegebied 1216BL

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 1216BL.

Filter Filter

Donderdag 10 maart 2022

Leli Logistics
Opgericht in Januari 2022

De vennootschap onder firma Leli Logistics is gevestigd op Nieuwe Havenweg 53Unit 1.03 te Hilversum en is actief in de branche Koeriers.

Woensdag 20 oktober 2021

M&H Bakkerij
Opgericht in Augustus 2021

De onderneming M&H Bakkerij is gevestigd op Nieuwe Havenweg 53unit 1.3 te Hilversum en is actief in de branche Winkels in brood en banket.

Autobedrijf ALICI
Opgericht in Februari 2015

De vennootschap onder firma Autobedrijf ALICI is gevestigd op Nieuwe Havenweg 47 te Hilversum en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Maandag 6 september 2021

Installatiebedrijf Snoek V.O.F.
Opgericht in Februari 2004

De vennootschap onder firma Installatiebedrijf Snoek V.O.F. is gevestigd op Nieuwe Havenweg 51E te Hilversum en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Woensdag 30 juni 2021

Vision Made Media
Opgericht in Mei 2021

De vennootschap onder firma Vision Made Media is gevestigd op Nieuwe Havenweg 53 te Hilversum en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Woensdag 29 januari 2020

Dakdekkerbedrijf Rautenberg
Opgericht in Januari 2020

De onderneming Dakdekkerbedrijf Rautenberg is gevestigd op Nieuwe Havenweg 53 te Hilversum en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

Maandag 15 oktober 2018

Glowball International Enterprises B.V.
Opgericht in September 2018

De besloten vennootschap Glowball International Enterprises B.V. is gevestigd op Nieuwe Havenweg 53 te Hilversum en is actief in de branche Financiële holdings.

Maandag 19 februari 2018

Glowball Digital Radio & Music Streaming B.V.
Opgericht in Februari 2018

De besloten vennootschap Glowball Digital Radio & Music Streaming B.V. is gevestigd op Nieuwe Havenweg 53 te Hilversum en is actief in de branche Radio-omroepen.

Glowball Concerts & Festivals B.V.
Opgericht in Februari 2018

De besloten vennootschap Glowball Concerts & Festivals B.V. is gevestigd op Nieuwe Havenweg 53 te Hilversum en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Glowball Sustainable Energy B.V.
Opgericht in Februari 2018

De besloten vennootschap Glowball Sustainable Energy B.V. is gevestigd op Nieuwe Havenweg 53 te Hilversum en is actief in de branche Productie van elektriciteit door windenergie.

Glowball Musictainment TV Music Rights B.V.
Opgericht in Februari 2018

De besloten vennootschap Glowball Musictainment TV Music Rights B.V. is gevestigd op Nieuwe Havenweg 53 te Hilversum en is actief in de branche Televisie-omroepen.

Glowball Musictainment TV Europe B.V.
Opgericht in Februari 2018

De besloten vennootschap Glowball Musictainment TV Europe B.V. is gevestigd op Nieuwe Havenweg 53 te Hilversum en is actief in de branche Televisie-omroepen.

Glowball Xtra Agency B.V.
Opgericht in Februari 2018

De besloten vennootschap Glowball Xtra Agency B.V. is gevestigd op Nieuwe Havenweg 53 te Hilversum en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Glowball Webhosting B.V.
Opgericht in Februari 2018

De besloten vennootschap Glowball Webhosting B.V. is gevestigd op Nieuwe Havenweg 53 te Hilversum en is actief in de branche Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten.

Glowball Telecom & Mobile Services B.V.
Opgericht in Februari 2018

De besloten vennootschap Glowball Telecom & Mobile Services B.V. is gevestigd op Nieuwe Havenweg 53 te Hilversum en is actief in de branche Draadloze telecommunicatie.

Glowball SOUNDROUNDED Festival B.V.
Opgericht in Februari 2018

De besloten vennootschap Glowball SOUNDROUNDED Festival B.V. is gevestigd op Nieuwe Havenweg 53 te Hilversum en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Glowball Musictainment TV U.S.A. B.V.
Opgericht in Februari 2018

De besloten vennootschap Glowball Musictainment TV U.S.A. B.V. is gevestigd op Nieuwe Havenweg 53 te Hilversum en is actief in de branche Televisie-omroepen.

Glowball Vastgoedontwikkeling B.V.
Opgericht in Februari 2018

De besloten vennootschap Glowball Vastgoedontwikkeling B.V. is gevestigd op Nieuwe Havenweg 53 te Hilversum en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Glowball TV Productions B.V.
Opgericht in Februari 2018

De besloten vennootschap Glowball TV Productions B.V. is gevestigd op Nieuwe Havenweg 53 te Hilversum en is actief in de branche Productie van televisieprogramma’s.

Glowball Musictainment TV Holding B.V.
Opgericht in Februari 2018

De besloten vennootschap Glowball Musictainment TV Holding B.V. is gevestigd op Nieuwe Havenweg 53 te Hilversum en is actief in de branche Financiële holdings.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent