Bedrijven in Zuidwest

Wil je weten welke bedrijven er in Zuidwest zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zuidwest.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

T Tomash Consulting
Opgericht in Februari 2023

De onderneming T Tomash Consulting is gevestigd op Vossenstraat 53 te Hilversum en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

JTJ Consultancy
Opgericht in Februari 2023

De onderneming JTJ Consultancy is gevestigd op Willibrorduslaan 184 te Hilversum en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

McBooks
Opgericht in Maart 2023

De onderneming McBooks is gevestigd op Kloosterlaan 1-1 te Hilversum en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

RealQuiet
Opgericht in Maart 2023

De onderneming RealQuiet is gevestigd op Willibrorduslaan 156 te Hilversum en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

White Rabbit's Cut
Opgericht in Februari 2023

De onderneming White Rabbit's Cut is gevestigd op Gijsbrecht van Amstelstr 428 te Hilversum en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

FEY Taxi
Opgericht in Februari 2023

De onderneming FEY Taxi is gevestigd op Kapittelweg 361 te Hilversum en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Dwars door het geluid
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Dwars door het geluid is gevestigd op Wezellaan 12 te Hilversum en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

totaleclips B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap totaleclips B.V. is gevestigd op Lutherhof 116 te Hilversum en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

MemoryLane
Opgericht in Februari 2023

De onderneming MemoryLane is gevestigd op Zwinglilaan 34 te Hilversum en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

victor franzel holding B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap victor franzel holding B.V. is gevestigd op Lutherhof 116 te Hilversum en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Pedicure Anne
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Pedicure Anne is gevestigd op Kloosterlaan 234 te Hilversum en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

SIA
Opgericht in Februari 2023

De onderneming SIA "Ceram Optec" is gevestigd op Franciscusweg 219 te Hilversum en is actief in de branche Groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en bijbehorende onderdelen.

Dinsdag 28 februari 2023

T.J. Schilder & Onderhoud
Opgericht in Februari 2023

De onderneming T.J. Schilder & Onderhoud is gevestigd op Kerkelandenlaan 371 te Hilversum en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

SPITZ Events
Opgericht in Februari 2023

De vennootschap onder firma SPITZ Events is gevestigd op Janseniushof 19 te Hilversum en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Order Check Trade
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Order Check Trade is gevestigd op Bonifaciuslaan 44 te Hilversum en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent