Bedrijven in postcodegebied 1333XB

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 1333XB.

Filter Filter

Woensdag 3 november 2021

Ploeg zonwering
Opgericht in Oktober 2021

De onderneming Ploeg zonwering is gevestigd op Bleyenbeekstraat 7 te Almere en is actief in de branche Overige afwerking van gebouwen.

Donderdag 1 januari 2015

Fafor Music
Opgericht in Juni 2015

De onderneming Fafor Music is gevestigd op Bleyenbeekstraat 1 te ALMERE en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Marianne Croes Advies
Opgericht in Februari 2015

De onderneming Marianne Croes Advies is gevestigd op Bleyenbeekstraat 13 te ALMERE en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

Cake Paradise
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Cake Paradise is gevestigd op Bleyenbeekstraat 1 te Almere en is actief in de branche Handelsbemiddeling in voedings- en genotmiddelen.

G. Kreek Filmprojecties-Contactfilm
Opgericht in Maart 2013

De onderneming G. Kreek Filmprojecties-Contactfilm is gevestigd op Bleyenbeekstraat 15 te Almere en is actief in de branche Bioscopen.

Opgericht in Maart 2013

De onderneming "Puk Druk" Desktop Publishing Services is gevestigd op Bleyenbeekstraat 11 te Almere en is actief in de branche Secretariële dienstverlening.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent