Bedrijven in Almere Buiten

Wil je weten welke bedrijven er in Almere Buiten zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Almere Buiten.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Only For Mommies
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Only For Mommies is gevestigd op Noordeinde 319 te Almere en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Sudo.rm
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Sudo.rm is gevestigd op Regenboogweg 77 te Almere en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Care by Suares
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Care by Suares is gevestigd op Matho Tongastraat 17 te Almere en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Kennzzosecurity
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Kennzzosecurity is gevestigd op Pinksterbloemweg 50 te Almere en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Beyond Divine Music
Opgericht in November 2022

De onderneming Beyond Divine Music is gevestigd op Alderneystraat 7 te Almere en is actief in de branche Maken en uitgeven van geluidsopnamen.

Van der Meijden Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Van der Meijden Holding B.V. is gevestigd op Diadeemstraat 91 te Almere en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Ryan's Shopstore
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Ryan's Shopstore is gevestigd op D. Hudigstraat 26 te Almere en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Joanoa
Opgericht in November 2022

De onderneming Joanoa is gevestigd op Jadeplantsoen 57 te Almere en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

S Landa
Opgericht in November 2022

De onderneming S Landa is gevestigd op Korenbloemweg 82 te Almere en is actief in de branche Eventcatering.

Qolored
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Qolored is gevestigd op Maartstraat 75 te Almere en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Solar Prime B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Solar Prime B.V. is gevestigd op Fijistraat 30 te Almere en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Isselt's Finance
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Isselt's Finance is gevestigd op Midwaypad 18 te Almere en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

Gebroeders Mooi B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Gebroeders Mooi B.V. is gevestigd op J. Huydecoperweg 17 te Almere en is actief in de branche Teelt van groenten en wortel- en knolgewassen.

Tandartspraktijk Kruispunt
Opgericht in Oktober 2022

De maatschap Tandartspraktijk Kruispunt is gevestigd op Zanzibarstraat 2 te Almere en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

SSH Cleaning Service
Opgericht in November 2022

De onderneming SSH Cleaning Service is gevestigd op Brusselstraat 18 te Almere en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

 

Meer nieuws in Almere Buiten

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent