Bedrijven in postcodegebied 1441LM

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 1441LM.

Filter Filter

Donderdag 2 februari 2023

SQUAWK iDENT B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap SQUAWK iDENT B.V. is gevestigd op Bladmoshof 41 te Purmerend en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Maandag 13 december 2021

Barbara Griffiths
Opgericht in November 2021

De onderneming Barbara Griffiths is gevestigd op Bladmoshof 19 te Purmerend en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Woensdag 20 oktober 2021

QFE Consulting B.V.
Opgericht in September 2021

De besloten vennootschap QFE Consulting B.V. is gevestigd op Bladmoshof 41 te Purmerend en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Donderdag 1 januari 2015

Fred Beckman Dienstverlening
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Fred Beckman Dienstverlening is gevestigd op Bladmoshof 3 te Purmerend en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Aguilar Pensioen B.V.
Opgericht in December 2013

De besloten vennootschap Aguilar Pensioen B.V. is gevestigd op Bladmoshof 25 te PURMEREND en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding.

J.L. Miner B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap J.L. Miner B.V. is gevestigd op Bladmoshof 7 te Purmerend en is actief in de branche Assurantietussenpersonen.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent