Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 1441MJ

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 1441MJ.

In postcodegebied 1441MJ zoek ik een:

  Vrijdag 24 augustus 2018

  Yvonne Kolijn
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Yvonne Kolijn is gevestigd op Trilveenstraat 20 te Purmerend en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Purmerend » Gors » Gors-Noord » 1441MJ

  Donderdag 27 oktober 2016

  O&O-Logistiek
  Opgericht in september 2016

  De vennootschap onder firma O&O-Logistiek is gevestigd op Trilveenstraat 31 te PURMEREND en is actief in de branche Koeriers.

  Purmerend » Gors » Gors-Noord » 1441MJ

  Donderdag 1 januari 2015

  24 Football Management
  Opgericht in september 2015

  De onderneming 24 Football Management is gevestigd op Trilveenstraat 46 te PURMEREND en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Purmerend » Gors » Gors-Noord » 1441MJ
  Bouw- en Calculatiebedrijf Schrijver
  Opgericht in juli 2015

  De onderneming Bouw- en Calculatiebedrijf Schrijver is gevestigd op Trilveenstraat 34 te PURMEREND en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Purmerend » Gors » Gors-Noord » 1441MJ
  Nadezhda Beheer B.V. i.o.
  Opgericht in januari 2015

  De onderneming Nadezhda Beheer B.V. i.o. is gevestigd op Trilveenstraat 2 te PURMEREND en is actief in de branche Financiële holdings.

  Purmerend » Gors » Gors-Noord » 1441MJ
  J.R. Schoonmaakbedrijf
  Opgericht in april 2013

  De onderneming J.R. Schoonmaakbedrijf is gevestigd op Trilveenstraat 12 te Purmerend en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

  Purmerend » Gors » Gors-Noord » 1441MJ
  Linda Padt t.h.o.d.n. Travel Counsellors
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Linda Padt t.h.o.d.n. Travel Counsellors is gevestigd op Trilveenstraat 12 te Purmerend en is actief in de branche Reisbemiddeling.

  Purmerend » Gors » Gors-Noord » 1441MJ
  R. de Hoogd
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming R. de Hoogd is gevestigd op Trilveenstraat 33 te Purmerend en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Purmerend » Gors » Gors-Noord » 1441MJ

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Gors-Noord

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?