Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 1447WD

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 1447WD.

In postcodegebied 1447WD zoek ik een:

  Maandag 7 januari 2019

  Collr
  Opgericht in januari 2019

  De vennootschap onder firma Collr is gevestigd op Rosa Luxemburgpark 128 te Purmerend en is actief in de branche Vervaardiging van sportartikelen.

  Purmerend » Purmer-Zuid » Purmer-Zuid/Zuid » 1447WD

  Donderdag 1 januari 2015

  Centrum voor Huidverzorging Purmerend
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Centrum voor Huidverzorging Purmerend is gevestigd op Rosa Luxemburgpark 130 te Purmerend en is actief in de branche Haar- en schoonheidsverzorging.

  Purmerend » Purmer-Zuid » Purmer-Zuid/Zuid » 1447WD
  Caresolutions Zorg en Welzijn
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Caresolutions Zorg en Welzijn is gevestigd op Rosa Luxemburgpark 123 te Purmerend en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations).

  Purmerend » Purmer-Zuid » Purmer-Zuid/Zuid » 1447WD
  Testlogic B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap Testlogic B.V. is gevestigd op Rosa Luxemburgpark 137 te Purmerend en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

  Purmerend » Purmer-Zuid » Purmer-Zuid/Zuid » 1447WD

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Purmer-Zuid/Zuid

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?