Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 2011SK

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 2011SK.

In postcodegebied 2011SK zoek ik een:

  Woensdag 23 mei 2018

  Volpe Finance
  Opgericht in mei 2018

  De onderneming Volpe Finance is gevestigd op Grote Houtstraat 145C te Haarlem en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Haarlem » Oude Stad » Heiliglanden » 2011SK

  Vrijdag 27 oktober 2017

  Sanchali
  Opgericht in oktober 2017

  De onderneming Sanchali is gevestigd op Grote Houtstraat 149A te Haarlem en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Haarlem » Oude Stad » Heiliglanden » 2011SK

  Donderdag 1 januari 2015

  MOOI MOOI B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap MOOI MOOI B.V. is gevestigd op Grote Houtstraat 147A te Haarlem en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

  Haarlem » Oude Stad » Heiliglanden » 2011SK
  Pim Janssen Sport B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap Pim Janssen Sport B.V. is gevestigd op Grote Houtstraat 139-141 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in fietsen en bromfietsen, sport- en kampeerartikelen en boten.

  Haarlem » Oude Stad » Heiliglanden » 2011SK
  Sola Fabriekswinkel
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Sola Fabriekswinkel is gevestigd op Grote Houtstraat 135 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in meubels, verlichting en overige huishoudelijke artikelen n.e.g..

  Haarlem » Oude Stad » Heiliglanden » 2011SK
  Sportbrothers B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap Sportbrothers B.V. is gevestigd op Grote Houtstraat 139-141 te Haarlem en is actief in de branche Groothandel in overige consumentenartikelen (non-food).

  Haarlem » Oude Stad » Heiliglanden » 2011SK

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Heiliglanden

  Instellen

  Buurten in Oude Stad

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?